Weekamp binnendeur - WK6308 C

WK6308 C

Binnendeur 6308 C is een landelijke binnendeur met een mooie strakke uitstraling. De deur is een echte eyecatcher in een modern interieur en creëert veel lichtinval. Houdt u van stalen deuren? Dan is binnendeur WK6308 C zeker iets voor u.

• Rechtprofiel
• 3,8 cm dikte
• Inclusief glas
• Verkrijgbaar in stomp en opdek
• Massief hout met vochtbestendige toplaag
• S-Core® kern: stabiel en vormvast
• Beschikbaar in alle maten en kleuren
Daarbij is de deur voorzien van een slotgat ten behoeve van de Nemef 1200 serie en van een witte grondverflaag.

Omschrijving

Deze deur is voorzien van een rechtprofiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering. De deur is 38mm dik en is voorzien van een massief hout met vochtbestendige welke mooi is af te werken. Ook is deze deur voorzien van onze unieke S-Core® kern. Hierdoor blijft de deur vormvast. De deur heeft een slot gat en wordt inclusief witte grondverf geleverd. Vragen of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Gerelateerd

Weekamp binnendeur
6356 C

Deze moderne binnendeur verbindt ruimtes met elkaar en zorgt voor veel lichtinval. Het geeft een ruimtelijke uitstraling aan uw woning. De binnendeur heeft minimalistische stijlen en past perfect binnen een modern en strak interieur. De deur is verkrijgbaar in stomp of opdek en kan ook als schuifdeur worden toegepast.

De kern van de binnendeur bestaat uit S-Core van Weekamp. Dankzij deze unieke kern blijft de deur vormvast en stabiel. Hierdoor kunt u de binnendeur jarenlang gebruiken en heeft u er lang plezier van.

Bent u op zoek naar een nieuwe binnendeur maar komt u er niet helemaal uit? Bij De Lange Deuren voorzien we u graag van advies. Kom langs in onze showroom om diverse voorbeelden te bekijken. Onze specialisten helpen u daar graag verder!

Nieuw
Weekamp binnendeur
6358 C

Bent u op zoek naar een moderne, industriële deur? Dit model binnendeur van Weekamp is zeer geschikt. Dankzij de ramen zorgt de deur voor veel lichtinval en een ruimtelijk gevoel. De deur is verkrijgbaar als stompe of opdekdeur. Daarnaast kunt u de deur ook als schuifdeur gebruiken.

De deur wordt standaard uitgevoerd in een zwarte grondverflaag. Maar de deur is ook in andere maten en kleuren beschikbaar. De binnendeur is gemaakt van massief hout en heeft een vochtbestendige toplaag. De deur is 3,8 cm dik en heeft een S-Core kern. Dit houdt in dat de deur stabiel en vormvast is. Hierdoor kunt u jarenlang van de binnendeur genieten.

Deze binnendeur komt standaard met glas. Heeft u wensen of weet u niet welke binnendeur u moet kiezen? Kom langs in onze showroom en laat u adviseren door één van onze specialisten. Zij helpen u graag verder!

Nieuw
Weekamp binnendeur
6306 C

Deze binnendeur is industrieel en past helemaal binnen de interieurtrends van nu. De deur lijkt op staal, maar is gemaakt van massief hout met een vochtbestendige toplaag. De deur heeft een mooie vlakverdeling en is inclusief glas. Dankzij de slanke profilering heeft de deur een verfijnde, strakke en moderne uitstraling. Door het glas in de deur ontstaat er veel lichtinval en geeft het een ruimtelijk gevoel.

De deur is toepasbaar als schuifdeur en verkrijgbaar in stomp en opdek. De binnendeur heeft een S-Core kern. Daardoor is de deur stabiel en vormvast. De binnendeur is van topkwaliteit en gaat dus jaren mee!

Bent u op zoek naar een nieuwe binnendeur? Kom dan langs in de showroom van De Lange Deuren. Wij adviseren u graag en helpen u verder met het vinden van uw ideale deur. In onze showroom kunt u diverse voorbeelden bekijken.

Bent u er al helemaal uit en is dit uw droomdeur? Vraag dan direct een offerte aan via de website!

Nieuw
Weekamp binnendeur
WK6360 C

Deze 38mm dikke binnendeur met minimalistische stijl heeft een moderne en strakke aansluiting. Erg passend in een modern en strak interieur. Alle Weekamp binnendeuren zijn voorzien van een unieke S-Core kern. Hierdoor nemen de deuren na verloop van tijd geen andere vorm aan. Daarnaast is deze deur ook als schuifdeur leverbaar. De Lange kan deuren voor u bestellen, leveren en plaatsen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.  

Nieuw