Weekamp binnendeur - 6552 A1

WK6552 A1

De WK6552 A1 is een klassieke, landelijke binnendeur met een prachtige uitstraling.

• Facetprofiel
• 3,8 cm dikte
• Verkrijgbaar in stomp of opdek
• Massief hout met een vochtbestendige toplaag
• S-Core® kern: stabiel en vormvast
• Beschikbaar in alle maten en kleuren

Omschrijving

Deze prachtige deur van Weekamp heeft een facetprofiel. Dit geeft een klassieke uitstraling aan de deur. U kunt de deur laten voorzien van diverse soorten glas en zo zelf uw deur samenstellen. De binnendeur is 3,8 cm dik en verkrijgbaar in een opdek of stompe uitvoering. De binnendeur is ook als schuifdeur verkrijgbaar.

De deur komt standaard zonder deurbeslag. Bij De Lange Deuren hebben we een ruim assortiment aan deurbeslag waar u uit kunt kiezen. Gaat u voor een klassieke greep of liever voor een stoer en industrieel exemplaar? In onze showroom kunt u diverse voorbeelden bekijken.

Wilt u meer informatie over de deur of wilt u advies over het kiezen van de juiste binnendeur? De specialisten van De Lange Deuren helpen u graag verder. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Gerelateerd

Weekamp binnendeur
6551 A1

Bent u op zoek naar een klassieke binnendeur met een mooie profilering? Dit model van Weekamp past binnen ieder interieur en is beschikbaar in alle maten en kleuren. De deur geeft iets bijzonders aan het interieur. Bent u op zoek naar meer uitstraling en bent u uw standaard deuren zat? Dan is deze deur zeer geschikt voor in uw woning.

De deur beschikt over een stabiele S-Core kern. Dit houdt in de deur vormvast blijft. De deur heeft een hoog afwerkingsniveau. De stijlen en dorpels van de deur zijn opgebouwd uit massief hout van goede kwaliteit. De deur wordt afgewerkt met een vochtbestendige toplaag. Dit zorgt ervoor dat het oppervlak strak en makkelijk verwerkbaar is.

Wilt u de deur in het echt bekijken? Kom dan langs in onze showroom. Hier kunt u diverse voorbeelden bekijken en voorzien wij u graag van advies. Neem voor meer informatie of vragen contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Nieuw
Weekamp binnendeuren
WK6894 D2

Deze binnendeur heeft een  ojief profiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering. Deze deur is 38 mm dik en is voorzien van een vochtbestendige MDF toplaag. Deze MDF toplaag is mooi en eenvoudig af te werken. In de deur zit een slot gat en er wordt witte grondverf bijgeleverd.

Weekamp binnendeuren
WK6542-1 B2

Deze binnendeur heeft een kraal profiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering. De deur is 38mm dik en heeft een MDF toplaag, deze is vochtbestendig en mooi en eenvoudig af te werken. Daarnaast blijft de deur vormvast door onze unieke S-Core® kern. De deur is FSC® en KOMO gecertificeerd en wordt inclusief grondverf geleverd.

WK6552 A1
Binnendeur

Deze moderne deur met facetprofiel past in elk type huis en is leverbaar in alle afmetingen.