Weekamp binnendeur - 6521 B2

WK6521 B2

De WK6521 B2 is een mooie binnendeur passend in elk interieur.

• Rechtprofiel
• 3,8 cm dikte
• Verkrijgbaar in stomp of opdek
• S-Core® kern: stabiel en vormvast
• Massief hout met vochtbestendige toplaag
• Beschikbaar in alle maten en kleuren

Omschrijving

Dit is een prachtige binnendeur die binnen ieder interieur past. Dankzij de brede toepasbaarheid is dit een zeer populair model. De deur is gemaakt van hardhout, is van topkwaliteit en heeft een S-Core kern waardoor de deur stabiel en vormvast is. Kiest u voor deze binnendeur, dan kiest u voor een deur waar u jarenlang plezier van heeft!

Bij De Lange Deuren bieden we volledige service. Wij zorgen ervoor dat de deur volledig naar wens wordt gemaakt, meten de deur in en hangen de deur bij u af. Zo heeft u nergens omkijken naar en kunt u snel genieten van uw nieuwe binnendeur.

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden of wilt u liever de deur eerst in het echt bekijken? Kom dan langs in onze showroom. Daar kunt u diverse voorbeelden bekijken en geven onze specialisten u advies. U kunt ook altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!

Gerelateerd

Weekamp binnendeur
6821 D2

Bent u toe aan nieuwe binnendeuren en wilt u geen standaard deur? Dan is deze binnendeur van Weekamp zeer geschikt. Dankzij het prachtige Ojiefprofiel geeft deze deur een mooie uitstraling aan uw interieur. De deur is verkrijgbaar in alle maten en kleuren en kan dus volledig naar uw wens en smaak worden gemaakt.

Kiest u voor een binnendeur van Weekamp dan kiest u voor kwaliteit. De binnendeur heeft namelijk een S-Core kern. Dit houdt in dat de deur stabiel en vormvast is en blijft. U kunt er dus van op aan dat de deur jarenlang mee gaat en wel tegen een stootje kan.

Bij De Lange Deuren hebben we alles in huis om uw binnendeur helemaal af te maken. U kunt kiezen uit diverse soorten deurbeslag. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de binnendeur goed wordt ingemeten en geplaatst. Mocht het nodig zijn kunnen we ook het kozijn vervangen. Benieuwd naar alle mogelijkheden of wilt u de deur in het echt bekijken? Kom dan langs in onze showroom. De Lange Deuren helpt u verder!

Nieuw
Weekamp binnendeur
6521 A1

Een goede binnendeur kenmerkt zich door zijn stevigheid en het materiaal waarvan het is gemaakt. De Lange Deuren levert enkel binnendeuren van topkwaliteit. Zo ook dit model binnendeur van Weekamp. De binnendeur is gemaakt van massief hout en heeft een vochtbestendige toplaag. Daarnaast heeft de deur een S-Core kern. Dit houdt in dat de deur stabiel en vormvast is.

U kunt de binnendeur volledig naar uw eigen smaak en wensen laten maken. De deur is verkrijgbaar in alle maten en kleuren en u kunt kiezen uit een stompe of opdek deur. De deur wordt standaard voorzien van een slotgat en is afgewerkt met een witte grondverflaag. Uiteraard kunnen wij bij De Lange Deuren de deur volledig voor u afwerken, inclusief deurbeslag en een mooie kleur.

Vraag direct een offerte aan voor uw binnendeur. Heeft u nog vragen of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op of kom langs in de showroom. Daar staan onze adviseurs voor u klaar en kunt u diverse voorbeelden bekijken.

Nieuw
Weekamp binnendeur
6511 A1

Deze binnendeur van Weekamp is 3,8 centimeter dik en heeft een facetprofiel. Het profiel geeft een mooie uitstraling aan de deur en zorgt ervoor dat deze net even anders is dan een standaard binnendeur. Zijn uw binnendeuren toe aan vervangen of wilt u uw interieur een upgrade geven? Kies dan voor een binnendeur van De Lange Deuren. Alle deuren zijn van goede kwaliteit, worden netjes ingemeten en afgehangen bij u thuis.

De Lange Deuren heeft een ruim assortiment aan binnendeuren. In onze showroom kunt u diverse voorbeelden bekijken. Daar voorzien onze specialisten u ook graag van advies. We hebben alles in huis om de deur volledig naar uw smaak te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan mooie deurklinken in diverse soorten, maten, kleuren en materialen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een offerte aan. Voor vragen of meer informatie kunt u ook contact met ons opnemen. De Lange Deuren helpt u graag verder!

Nieuw
Weekamp binnendeuren
WK6521 A1

Deze binnendeur is voorzien van een facet profiel. De deur is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering. De binnendeur is 38mm dik en voorzien van een vochtbestendige MDF toplaag, deze is eenvoudig mooi af te werken. De deur blijft vormvast door de unieke S-Core® kern. De deur heeft een slot gat en wordt geleverd met witte grondverf. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.