Weekamp binnendeur - 6511 B2

WK6511 B2

• Kraalprofiel
• 3,8 cm dikte
• Verkrijgbaar in stomp of opdek
• Massief hout met vochtbestendige toplaag
• S-Core® kern: stabiel en vormvast
• Beschikbaar in alle maten en kleuren

Omschrijving

Deze binnendeur is klassiek en heeft dankzij de profielen een mooie uitstraling. De deur heeft een kraalprofiel en een S-Core kern. Dit houdt in dat de deur stabiel en vormvast is. De binnendeur is verkrijgbaar in alle maten en kleuren. Vraag nu uw offerte aan.

In onze showroom kunt u diverse voorbeelden van binnendeuren bekijken en voorzien onze specialisten u graag van advies.

Gerelateerd

Weekamp binnendeur
6301 C

Deze tijdloze deur gaat jaren mee en past binnen ieder interieur. De deur heeft een strakke moderne uitstraling, maar is ook verfijnd door de slanke profilering. De deur kan uitgevoerd worden als stompe of als opdekdeur. Daarnaast kan het ook ingezet worden als schuifdeur.

De deur is standaard voorzien van een slotgat en een witte grondverflaag. De binnendeur is uitgevoerd in massief hout met vochtbestendige toplaag. U kunt de deur zelf aflakken, maar het is ook mogelijk om de deur al in een kleur te laten leveren.

Kiest u voor een deur van De Lange Deuren, dan kunt u ervan op aan dat de deur van goede kwaliteit is. Wij komen de deur bij u thuis inmeten en monteren. Zo heeft u nergens omkijken naar. Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Nieuw
Weekamp binnendeur
6351 C

Deze tijdloze deur past binnen ieder interieur. Bent u op zoek naar nieuwe binnendeuren die uw woning net dat beetje extra geven? Kies dan voor dit prachtige model met een moderne en strakke uitstraling. De deur heeft en stabiele en vormvaste S-Core kern waardoor deze jarenlang mooi blijft. De binnendeur is gemaakt van massief hout en heeft een vochtbestendige toplaag.

U kunt kiezen voor een stompe of opdekdeur. Daarnaast is dit model binnendeur ook verkrijgbaar als schuifdeur. Op zoek naar een afwijkende maat of wilt u de deur in een andere kleur laten uitvoeren? Alles is mogelijk! De deur wordt standaard afgeleverd in een witte grondverflaag. Wilt u niet zelf aan de slag, dan zorgen we ervoor dat de deur afgelakt bij u wordt afgehangen.

De Lange Deuren vervangt uw binnendeuren binnen mum van tijd. Wij verzorgen alles; van het inmeten tot het afhangen. U heeft nergens omkijken naar en kunt rekenen op de vakmensen van De Lange Deuren. Neem voor meer informatie contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Nieuw
Weekamp binnendeur
6511 A1

Deze binnendeur van Weekamp is 3,8 centimeter dik en heeft een facetprofiel. Het profiel geeft een mooie uitstraling aan de deur en zorgt ervoor dat deze net even anders is dan een standaard binnendeur. Zijn uw binnendeuren toe aan vervangen of wilt u uw interieur een upgrade geven? Kies dan voor een binnendeur van De Lange Deuren. Alle deuren zijn van goede kwaliteit, worden netjes ingemeten en afgehangen bij u thuis.

De Lange Deuren heeft een ruim assortiment aan binnendeuren. In onze showroom kunt u diverse voorbeelden bekijken. Daar voorzien onze specialisten u ook graag van advies. We hebben alles in huis om de deur volledig naar uw smaak te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan mooie deurklinken in diverse soorten, maten, kleuren en materialen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een offerte aan. Voor vragen of meer informatie kunt u ook contact met ons opnemen. De Lange Deuren helpt u graag verder!

Nieuw
Weekamp binnendeur
WK6243 C

Deze landelijke 38mm dikke binnendeur is een echte eyecatcher in uw woning. heeft een facetprofiel en is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Alle Weekamp binnendeuren zijn voorzien van een unieke S-Core kern. Hierdoor nemen de deuren na verloop van tijd geen andere vorm aan. Daarnaast is deze deur ook als schuifdeur leverbaar. De Lange kan deuren voor u bestellen, leveren en plaatsen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.  

 

Nieuw