Weekamp binnendeur - 6511 A1

WK6511 A1

De moderne WK6511 A1 binnendeur creëert een prettige sfeer en is een mooie toevoeging aan uw interieur.
• Kraalprofiel
• 3,8 cm dikte
• Verkrijgbaar in stomp of opdek
• Massief hout met vochtbestendige toplaag
• S-Core® kern: stabiel en vormvast
• Beschikbaar in alle maten en kleuren

Omschrijving

Deze binnendeur van Weekamp is 3,8 centimeter dik en heeft een facetprofiel. Het profiel geeft een mooie uitstraling aan de deur en zorgt ervoor dat deze net even anders is dan een standaard binnendeur. Zijn uw binnendeuren toe aan vervangen of wilt u uw interieur een upgrade geven? Kies dan voor een binnendeur van De Lange Deuren. Alle deuren zijn van goede kwaliteit, worden netjes ingemeten en afgehangen bij u thuis.

De Lange Deuren heeft een ruim assortiment aan binnendeuren. In onze showroom kunt u diverse voorbeelden bekijken. Daar voorzien onze specialisten u ook graag van advies. We hebben alles in huis om de deur volledig naar uw smaak te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan mooie deurklinken in diverse soorten, maten, kleuren en materialen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een offerte aan.

Gerelateerd

WK6511 B2
Binnendeur

Deze binnendeur heeft een kraalprofiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering en heeft een strakke uitstraling. 

Weekamp binnendeuren
WK6521 A1

Deze binnendeur is voorzien van een facet profiel. De deur is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering. De binnendeur is 38mm dik en voorzien van een vochtbestendige MDF toplaag, deze is eenvoudig mooi af te werken. De deur blijft vormvast door de unieke S-Core® kern. De deur heeft een slot gat en wordt geleverd met witte grondverf. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Weekamp binnendeur
6521 A1

Een goede binnendeur kenmerkt zich door zijn stevigheid en het materiaal waarvan het is gemaakt. De Lange Deuren levert enkel binnendeuren van topkwaliteit. Zo ook dit model binnendeur van Weekamp. De binnendeur is gemaakt van massief hout en heeft een vochtbestendige toplaag. Daarnaast heeft de deur een S-Core kern. Dit houdt in dat de deur stabiel en vormvast is.

U kunt de binnendeur volledig naar uw eigen smaak en wensen laten maken. De deur is verkrijgbaar in alle maten en kleuren en u kunt kiezen uit een stompe of opdek deur. De deur wordt standaard voorzien van een slotgat en is afgewerkt met een witte grondverflaag. Uiteraard kunnen wij bij De Lange Deuren de deur volledig voor u afwerken, inclusief deurbeslag en een mooie kleur.

Vraag direct een offerte aan voor uw binnendeur. Heeft u nog vragen of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op of kom langs in de showroom. Daar staan onze adviseurs voor u klaar en kunt u diverse voorbeelden bekijken.

Nieuw
Weekamp
WK6401 C3

Deze 38mm dikke binnendeur met ingelegde lijst heeft een exclusief en tijdloos karakter. Erg passend in een modern maar ook landelijk interieur. Alle Weekamp binnendeuren zijn voorzien van een unieke S-Core kern. Hierdoor nemen de deuren na verloop van tijd geen andere vorm aan. Daarnaast is deze deur ook als schuifdeur leverbaar. De Lange kan deuren voor u bestellen, leveren en plaatsen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.