Weekamp binnendeur - 6301 C

WK6301 C

De WK6301 C binnendeur heeft een tijdloos en modern uiterlijk. Al houdt u van een modern interieur is deze deur perfect.

• Rechtprofiel
• 3,8 cm dikte
• Inclusief glas
• Massief hout met vochtbestendige toplaag
• Verkrijgbaar in stomp of opdek
• S-Core® kern: stabiel en vormvast
• Beschikbaar in alle maten en kleuren

Omschrijving

Deze tijdloze deur gaat jaren mee en past binnen ieder interieur. De deur heeft een strakke moderne uitstraling, maar is ook verfijnd door de slanke profilering. De deur kan uitgevoerd worden als stompe of als opdekdeur. Daarnaast kan het ook ingezet worden als schuifdeur.

De deur is standaard voorzien van een slotgat en een witte grondverflaag. De binnendeur is uitgevoerd in massief hout met vochtbestendige toplaag. U kunt de deur zelf aflakken, maar het is ook mogelijk om de deur al in een kleur te laten leveren.

Kiest u voor een deur van De Lange Deuren, dan kunt u ervan op aan dat de deur van goede kwaliteit is. Wij komen de deur bij u thuis inmeten en monteren. Zo heeft u nergens omkijken naar. Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Gerelateerd

WK6516 A
Binnendeur

Deze binnendeur heeft een facetprofiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering.

WK65010 C3
Binnendeur

Deze binnendeur heeft een rechtprofiel en is verkrijgbaar in stompe of opdek uitvoering met moderne uitstraling. 

Weekamp binnendeur
6511 A1

Deze binnendeur van Weekamp is 3,8 centimeter dik en heeft een facetprofiel. Het profiel geeft een mooie uitstraling aan de deur en zorgt ervoor dat deze net even anders is dan een standaard binnendeur. Zijn uw binnendeuren toe aan vervangen of wilt u uw interieur een upgrade geven? Kies dan voor een binnendeur van De Lange Deuren. Alle deuren zijn van goede kwaliteit, worden netjes ingemeten en afgehangen bij u thuis.

De Lange Deuren heeft een ruim assortiment aan binnendeuren. In onze showroom kunt u diverse voorbeelden bekijken. Daar voorzien onze specialisten u ook graag van advies. We hebben alles in huis om de deur volledig naar uw smaak te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan mooie deurklinken in diverse soorten, maten, kleuren en materialen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een offerte aan. Voor vragen of meer informatie kunt u ook contact met ons opnemen. De Lange Deuren helpt u graag verder!

Nieuw
Weekamp binnendeur
6501 C3

Bent u op zoek naar een strakke en moderne deur? Dit model van Weekamp heeft een recht profiel en past in ieder interieur. Een binnendeur is bepalend voor het interieur en kan uw woning extra uitstraling geven. Bij De Lange Deuren hebben we een ruim assortiment met diverse soorten deuren. Voor iedere woning hebben we de juiste deur. In onze showroom kunt u diverse modellen bekijken.

Deze binnendeur is gemaakt van massief hout en heeft een vochtbestendige laag. De deur heeft een S-Core kern. Dankzij deze kern is de deur stabiel en vormvast. De deur is verkrijgbaar als stompe of opdek deur en in alle maten en kleuren te verkrijgen. Standaard wordt deze deur met een slotgat en witte grondverflaag uitgevoerd. Bij De Lange Deuren hebben we alles in huis om uw nieuwe binnendeur helemaal af te maken.

Kiest u voor een binnendeur van De Lange Deuren dan kiest u voor kwaliteit en service. Wij meten de deur bij u thuis in en komen deze, zodra het af is, bij u afhangen. Wij kunnen de deur volledig voor u afwerken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u advies? Kom dan langs in onze showroom. Wij adviseren u graag!

Nieuw