Binnendeur op maat

Heeft u een specifieke wens voor een binnendeur of is de afmeting afwijkend van de standaard binnendeuren? Kies dan voor een binnendeur op maat van De Lange Deuren uit Grootebroek. Wij zijn deurenspecialist en bij ons kunt u terecht voor binnendeuren uit de collectie of op maat. Bij ons kiest u voor een kwaliteitsdeur, volledig naar uw wens. Voor iedere stijl en interieur hebben wij een geschikte binnendeur op maat.

Binnendeur op maat van De Lange Deuren

Bij De Lange Deuren bieden wij een ruim assortiment aan binnendeuren en andere deuren zoals buitendeuren. We hebben diverse deuren die binnen een collectie vallen, maar het kan natuurlijk voorkomen dat de deuren van de collectie niet in uw woning of wensen past. Dan is een binnendeur op maat een passende oplossing. Bij De Lange Deuren inventariseren wij uw wensen en meten we op waar de deur moet komen. Op basis van alle informatie werken wij een binnendeur uit en zodra dit naar wens is, maken wij de binnendeur volledig op maat.

Binnendeur op maat laten plaatsen

Wij maken de binnendeur niet alleen op maat, maar zorgen er ook voor dat deze netjes wordt geplaatst en afgehangen in uw woning. Zo heeft u een volledig nieuwe deur, zonder dat u daar zelf veel voor moet regelen. Wij nemen u het werk uit handen, werken netjes en snel en leveren kwaliteit.

Binnendeur op maat kopen

Tijdens het aanschaffen van een binnendeur moet u diverse keuzes maken. Gaat het om een stompe of een opdek deur? Draait de deur linksom of rechtsom? Krijgt de binnendeur glas of is het volledig gesloten? Daarnaast zijn er diverse stijlen waar u uit kunt kiezen. Van een hele strakke deur, tot een deur met stijlen en een landelijk uiterlijk. Het leuke aan een binnendeur op maat is dat u dit allemaal zelf kunt bepalen.

Bij De Lange Deuren denken wij graag met u mee over de mogelijkheden van een binnendeur op maat. Neem contact op met ons voor persoonlijk advies. Eén van onze specialisten helpt u graag verder.

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen