Welke voordeur past bij welke bouwstijl?

Bent u op zoek naar een nieuwe voordeur? Dan wilt u dat deze goed past bij de stijl van uw huis. Er bestaan diverse bouwstijlen en niet iedere voordeur sluit goed aan op elke stijl. Wij helpen u graag bij uw zoektocht naar uw ideale voordeur. De deur bepaalt voor een groot deel de uitstraling van uw woning, daarom moet deze er helemaal bij passen. Wij helpen u op weg!

Diverse bouwstijlen

De keuze in voordeuren is enorm. Bij De Lange Deuren hebben we een ruim aanbod waar u uit kunt kiezen. In onze showroom ziet u diverse voorbeelden staan. Zo kunt u de deur in het echt bekijken. Onze adviseurs vertellen u graag welke voordeur goed bij uw woning past. Ter voorbereiding hebben wij voor u per bouwstijl een aantal voorbeelden van bijpassende voordeuren.

Moderne bouwstijl

Bij een woning met een moderne bouwstijl wordt er gebruik gemaakt van industriële materialen en rechte lijnen. Heeft uw huis een moderne uitstraling, dan is het minimalistisch en wordt er gebruik gemaakt van grote vlakken en een gladde afwerking. Voordeuren die hier goed bij passen zijn deuren met rechte lijnen en gemaakt van stoere materialen.

Klassieke uitstraling

Een huis met klassieke uitstraling bevat veel sierlijsten en sierlijke details. Dit hoeft niet altijd functioneel te zijn, maar dient vaak ter decoratie en geeft het huis extra uitstraling. Een voordeur met mooie profilering, glas-in-loodramen en een draairaam passen perfect bij woningen met een klassieke bouwstijl.

Jaren 30

Jaren 30 woningen zijn erg populair. De charmante woningen zijn traditioneel en hebben veel sfeer. De klassieke en sierlijke afwerking van de woning zijn elementen waar u op moet letten bij het kiezen van een nieuwe voordeur. Passende voordeuren zijn deuren met afgelakt hout, ornamenten en boderaampjes.

Landelijke bouwstijl

Een landelijk huis heeft vaak een mooie kap en bevat robuust houten onderdelen. De woningen zijn sfeervol en gezellig. Een voordeur gemaakt van hout en met een robuuste uitstraling passen goed bij de landelijke uitstraling. Ook een deur met ruiten en een mooie groene kleur zijn zeer geschikt.

Bent u op zoek naar een nieuwe voordeur? Kom dan langs in onze showroom voor advies. Samen met u zoeken wij de ideale voordeur uit.

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen