Waar let u op als u een nieuwe deur koopt?

De Lange Deuren is uw specialist op gebied van deuren, kozijnen en kasten in West-Friesland. Het aanschaffen van een nieuwe deur lijkt simpel. Het gaat erom dat een ruimte goed wordt afgesloten en dat het past op bij het interieur. Maar er komt meer bij kijken dan dat. Er zijn een aantal factoren waar u op moet letten bij het aanschaffen voor een nieuwe deur. Waar let u op bij het aanschaffen van een nieuwe deur?

Welk materiaal kiest u?

Kiest u een deur van kunststof, hout of gaat u voor een aluminium deur? Wij zetten de voordelen van elk materiaal hieronder neer:

Een deur van kunststof:

Een kunststofdeur heeft een hoge isolerende functie. Kunststof deuren zijn makkelijk in onderhoud en ze zijn relatief goedkoop.

Een houten deur:

Een deur van hout is voordelig voor de isolatie van uw huis, maar het grootste voordeel is dat hout een duurzame grondstof is. Daarnaast heeft hout een prachtige uitstraling en is er veel mogelijk met het materiaal.

Een aluminium deur:

Een aluminium deur is ongevoelig voor temperatuurwisselingen. De deuren beschikken over een vormvast materiaal. Een extra voordeel is dat wanneer er brand uitbreekt, dan komen geen schadelijke stoffen vrij.

Welke stijl wenst u?

Deuren komen in veel verschillende stijlen. Het is slim om vooraf te bedenken welke past bij uw interieur en woning. Om de uiteindelijke keuze te vergemakkelijken kunt u allereerst een keuze maken uit:

  • Modern of authentiek
  • Strak of eenvoudig
  • Opvallend of subtiel

De Lange Deuren heeft diverse deuren in verschillende stijlen. Zoek voorbeelden op voordat u bij ons in de showroom komt kijken. Samen zoeken wij naar de ideale deur voor uw woning. Nog geen idee wat u wilt? Geen probleem! Wij adviseren u graag in onze showroom.

Breed assortiment

De Lange Deuren beschikt over een breed assortiment aan deuren. Wat voor deur heeft u nodig en voor welke functie? Denk hierbij aan:

  • Buitendeuren
  • Binnendeuren
  • Voordeuren
  • Garagedeuren
  • Tuindeuren

Meer informatie

Heeft u vragen of heeft u behoefte aan meer informatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0228 – 51 12 69.