Tips bij het aanschaffen van een nieuwe voordeur

Is uw voordeur dringend toe aan vervanging of past deze niet meer bij de stijl van het huis? Dan is het tijd om de zoektocht naar de perfecte voordeur te starten. Een voordeur is bepalend voor de uitstraling van uw woning. Het is de deur waar visite voor het eerst doorheen gaat en waar u dagelijks doorheen stapt om uw huis in te gaan. Het is daarom belangrijk dat de voordeur goed bij de uitstraling van uw huis past. Naast een mooie uitstraling zijn er nog een aantal punten waar u op met letten bij het aanschaffen van een nieuwe voordeur. Wij geven tips!

Welk materiaal kiest u?

Gaat u voor hout? Hout heeft een prachtige en natuurlijke uitstraling en is gemakkelijk te overschilderen in de look die u zelf wilt. Daarbij kan hout goed tegen een stootje, mits het materiaal goed onderhouden wordt. De Lange Deuren heeft diverse modellen die volledig gemaakt zijn van eikenhout.

Denk aan de inbraakbeveiliging

Het laatste wat u wilt is dat uw voordeur gemakkelijk open gebroken kan worden en inbrekers zo binnen zijn. Zorg daarom voor een goede inbraakbeveiliging. Kies bijvoorbeeld voor veiligheidsbeslag. Hierdoor wordt het lastiger om het slot te forceren, te kerntrekken, de cilinder af te breken of te lockpicken.

Andere veiligheidsoplossingen zijn een anti-inbraakstrip, brievenbusbeveiliging, kierafstandhouder, veiligheidsnok en anti-manipulatieplaatje. Genoeg opties dus! Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en helpen u uw voordeur zo veilig mogelijk te maken.

Voordeur naar uw smaak en wens

Wilt u een voordeur met een raam erin of liever met zo min mogelijk doorkijk? Ziet u een voordeur met een strakke uitstraling wel zitten of heeft u liever een deur met een klassiek uiterlijk? Er zijn ontzettend veel mogelijkheden waardoor er altijd wel een voordeur is die bij uw wensen en smaak past. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? De Lange Deuren heeft diverse voorbeelden in de showroom staan. Kom langs om inspiratie op te doen en u te laten adviseren.

Kies voor een sterke voordeur

Een voordeur moet jarenlang mee gaan en daarom sterk en solide zijn. Alle voordeuren van De Lange Deuren zijn van topkwaliteit en hebben een stevige kern. Hierdoor zullen ze niet kromtrekken, maar kunt u jaar in jaar uit vertrouwen op de stevigheid van de deur.

Wilt u een nieuwe voordeur aanschaffen? Laat u dan goed adviseren over de mogelijkheden. Neem contact met ons op of kom langs in de showroom.

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen