Schuifdeur in huis

Een schuifdeur beweegt, in tegenstelling tot een standaard deur. Vaak associëren wij een schuifdeur met een luxe en trendy woning. Terwijl schuifdeuren ook al in de tijd van de romeinen gebruikt werden. Er zijn een hoop redenen om een schuifdeur aan te schaffen!

Voordelen van schuifdeuren

Een schuifdeur heeft meerdere voordelen, wij hebben wat voordelen voor u op een rijtje gezet:

Voordelen

  1. Ruimtelijke beleving: een schuifdeur zorgt ervoor dat twee kamers één kunnen worden, zo kan de keuken overvloeien naar de woonkamer en als u liever wat privacy heeft dan kunt u de ruimtes weer scheiden.

 

  1. Meer ruimte: een standaard deur heeft bij het openen altijd een bepaalde draaihoek. Dit zorgt ervoor dat er in die draaihoek niks geplaatst kan worden want anders kan de deur niet open. Een schuifdeur neemt dit probleem weg, u kunt hem gewoon openschuiven zonder dat er dan ruimte ingenomen wordt.

 

  1. Het hoeft niet als deur gebruikt te worden: een schuifdeur kan ook als simpele decoratie gebruikt worden. Woont u bijvoorbeeld in een woonboerderij maar heeft u wel de nieuwste televisie met alles erop en eraan? Dan kunt u 2 kleine schuifdeurtjes installeren die dit als een soort gordijn bedekken. En als u weer tv wilt kijken schuift u de deuren weer op.

Schuifdeuren voor binnen en buiten

Schuifdeuren geven dus een meer ruimtelijke gevoel als ze open staan. Ook zijn schuifdeuren goed te gebruiken als scheiding tussen binnen en buiten. Een mooie schuifdeur die naar uw tuin toe leidt zodat u kunt genieten van de zon. Het verschil tussen een schuifpui en een schuifdeur is dat een schuifpui vaak een heel groot oppervlak inneemt en een schuifdeur niet perse.

Wilt u graag uw deuren laten vervangen voor schuifdeuren of wilt u een schuifpui laten plaatsen om naar de tuin te gaan? Neem dan contact met ons op door gebruik te maken van ons contactformulier of bel naar: 0228 51 12 69.

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen