Schuifdeur in huis

Het begint een echte woontrend te worden, een schuifdeur voor in huis. Normaal gesproken worden schuifdeuren enkel gebruikt voor toegang tot bijv. terras of de achtertuin, maar tegenwoordig komen schuifdeuren ook binnen steeds meer voor. Een schuifdeur speelt hier dan een belangrijke rol in de kamer en in het interieur.

De Lange kan, naast standaard deuren, ook zorgen voor speciale maatwerkdeuren waardoor wij uw huis en interieur ook kunnen voorzien van zo’n gave schuifdeur. Een schuifdeur in huis is ideaal wanneer u een kleine ruimte wilt afsluiten, waarbij geen ruimte is voor een normale, openslaande deur. Het voornaamste voordeel van een schuifdeur in huis is dat hij weinig ruimte inneemt wanneer de schuifdeur opengedaan wordt. Daarnaast ziet het er natuurlijk superstoer uit!

Mogelijkheden schuifdeur in huis

De mogelijkheden voor een schuifdeur in huis zijn eindeloos. Ongeacht of uw interieur modern, klassiek, landelijk of een andere stijl is. De enige beperking die geldt voor een schuifdeur in huis is de hoogte, daarvoor zijn wij natuurlijk afhankelijk van de plafondhoogte. Voor bijpassend deurbeslag, het ophangen van de schuifdeur en andere werkzaamheden rondom het maken en ophangen van de schuifdeur kunt u ons altijd bellen op 0228 511 269.

Meer informatie

Indien u vragen heeft, meer wilt weten of eens langs wilt komen in onze showroom in Lutjebroek (West-Friesland) kunt u contact opnemen met 0228 511 269 of gebruik maken van ons contactformulier.

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen