Nieuwe voordeur laten plaatsen

Past uw voordeur niet meer bij uw woning? Of is de voordeur niet meer van goede kwaliteit en moet deze vervangen worden? Bij De Lange Deuren kunt u kiezen uit een ruim assortiment aan voordeuren. Wij hebben voordeuren in diverse modellen, uitvoeringen, kleuren en materialen. Voor iedere woning hebben wij een prachtige voordeur die past bij de stijl van het huis. Een voordeur is medebepalend voor de uitstraling van uw woning. Daarom is het belangrijk dat deze goed past bij het huis en aansluit op uw wensen. Laat u adviseren door De Lange Deuren.

Nieuwe voordeur kopen

Een nieuwe voordeur koopt u niet zomaar. De deur moet voldoen aan een aantal eisen. Zo moet het goed bij de woning passen, goed isoleren, de woning goed afsluiten en voorzien zijn van veilig deurbeslag. Bij De Lange Deuren adviseren wij u graag over alle mogelijkheden. Daarbij houden wij rekening met uw woning en uw wensen.

Voordeur laten vervangen en een nieuwe voordeur laten plaatsen

Kiest u voor een voordeur van De Lange Deuren, dan zorgen wij ervoor dat deze netjes wordt geplaatst in uw woning. Wij gaan als volgt te werk:

  • Allereerst wordt de oude voordeur verwijderd en indien nodig worden ook de bestaande kozijnprofielen eruit gehaald.
  • Mochten er nieuwe kozijnen nodig zijn, dan plaatsen we deze netjes in uw woning.
  • De scharnieren worden aan het kozijn vastgemaakt. Vervolgens kunnen we de deur afhangen.
  • De voordeur wordt netjes afgemonteerd en voorzien van het door u gekozen deurbeslag, het slot en een brievenbus. Heeft u gekozen voor een voordeur met glas? Dan plaatsen wij dit zorgvuldig in het kozijn van de deur.

Wij zorgen ervoor dat de nieuwe voordeur netjes en professioneel wordt geplaatst. De Lange Deuren regelt het van a tot z voor u, zodat u er geen werk aan heeft. Voor u het weet heeft u een nieuwe voordeur van uitstekende kwaliteit in uw woning!

Is uw voordeur toe aan vervanging? Laat u adviseren door De Lange Deuren. Neem contact met ons op voor persoonlijk advies. Graag tot snel!

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen