Nieuwe trend: zwarte glaslatten

We kennen allemaal de prachtige stalen deuren. Dit soort deuren hebben een mooie open uitstraling en geven een industrieel gevoel aan uw interieur. Maar stalen deuren zijn kostbaar en niet voor iedereen weggelegd. Glasdeuren met zwarte glaslatten zijn een betaalbaar alternatief voor stalen deuren en zijn daarnaast de trend van nu!

Glasdeuren en speciale glaslatten

Glasdeuren zijn enorm populair en tegenwoordig kunt u daar een leuke twist aan geven: zwarte glaslatten. Deze zwarte glaslatten creëren een mooi contrast. Hierdoor heeft u geen volledig zwarte deur, maar een subtiele twist in de vorm van de zwarte glaslatten. Dit maakt de deur een mooie sfeermaker in uw interieur! Het zorgt voor een speels, levendig en stijlvol geheel.

Mooie uitstraling en slanke profilering

Er bestaat een mooie serie aan binnendeuren met zwarte glaslatten. Deze deuren hebben een prachtige uitstraling en een slanke profilering. Dankzij de glaslatten heeft de deur een industriële uitstraling en is het een betaalbaar alternatief voor de stalen deuren. De deuren met zwarte glaslatten passen binnen ieder interieur: van klassiek tot landelijk en van modern tot industrieel. Maak de deur af met zwart deurbeslag en u heeft een ware eyecatcher in huis.

Verschillende indelingen mogelijk

U kunt kiezen voor een deur met witte omlijsting en zwarte glaslatten. Deze glaslatten kunt u in diverse vlakken indelen. Kiest u voor één groot vlak of meerdere verspringende vlakken voor een speels effect? Het is aan u! Bij De Lange Deuren is het allemaal mogelijk.

Wilt u meer weten over glasdeuren met zwarte glaslatten of over andere deuren? Kom langs in onze showroom aan de Nijverheidsweg 1 in Grootebroek. Daar kunt u voorbeelden bekijken en kunnen wij u adviseren over de juiste deur. U kunt uiteraard ook bellen naar 0228 – 51 12 69.

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen