Maak kennis met de nieuwe Anastasius Collectie!

Geuren en kleuren zijn onmisbare factoren in ons dagelijks leven. Zo kan alleen de geur van een verse kop koffie al bijzondere herinneringen oproepen. Met de nieuwe Anastasius Collectie die De Lange Deuren aanbiedt, wordt de warmte en gezelligheid uit de Horeca samengevat in vier sprekende finishes: Dark Blend, Bronze Blend, Mocca Blend en Champagne Blend. Een originele invalshoek!  

De collectie

De Anastasius Collectie is een onderdeel van GPF bouwbeslag. Dit betekent dat de deurklinken uit deze collectie te combineren zijn met alle rozetten en schilden van het merk. De finishes hebben een hoogwaardige kwaliteit poedercoating en zijn UV-bestendig. Bovendien is al het deurbeslag geschikt voor buitengebruik, waardoor de Anastasius kleuren ook kunnen schitteren op de buitendeur.

De tinten Dark & Bronze

Dark Blend is de donkerste tint uit de collectie en heeft een schitterende, donkerbruine gloed die tegelijk warm en stijlvol is. De inspiratie voor deze kleur ligt bij versgemalen koffie en een heerlijke espresso in de ochtend. Bronze Blend is een schitterende bronzen gloed en verwarmt het interieur. De connectie bij deze tint zit hem in een overheerlijk bokbier met dezelfde warme kleur als finish.

De tinten Mocca & Champagne

Mocca Blend ligt op de grens van beige en bruin en komt in uw woning prachtig tot zijn recht. Beeld uzelf een heerlijke warme latte macchiato in bij het zien van deze kleur. Champagne blend is de lichtste kleur van de collectie en heeft een beige tint. Deze finish zorgt voor een klein feestje, telkens als u de deur opent!

Benieuwd naar de gehele collectie?

Bent u benieuwd naar alle producten uit deze prachtige Anastasius Collectie? Hieronder staan een paar sfeerimpressies van de diverse tinten. Kom langs in de showroom om de verdere mogelijkheden te bekijken en voor persoonlijk advies. We zien u graag snel!

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen