Kledingkast inrichten en organiseren

U kent het wel; u staat voor uw kast veel te lang te zoeken naar die ene goede broek. Maar die ligt ergens weggestopt in de garderobekast. Na lang zoeken heeft u eindelijk de broek gevonden, maar nu is de kledingkast een grote rommel. Voorkom dit door de kast goed in te richten en te organiseren. Wij geven tips!  

Legplanken

Op de legplanken van uw kast legt u kleding die niet zo snel kreukt. Leg het wel op een juiste hoogte. T-shirts, truien en jeans trekt u vaak aan, het is handig om deze op een hoogte te leggen waar u makkelijk bij kunt. Bedlinnen en strandlakens kunt u wat meer naar boven leggen, omdat u deze niet vaak gebruikt. Bij De Lange Deuren kunt u uw kast volledig op maat laten maken. Daarbij bepaalt u ook de inrichting van de kast. Waar wilt u uw legplanken hebben en waar het hanggedeelte? Alles kan volledig naar uw wens worden aangepast.

Kledinghangers

Kledingstukken die snel kreuken of lastig zijn om op te vouwen, hangt u op een kledinghanger aan de roede. Zo blijft de kleding kreukvrij. Om alles wat netter te laten ogen kunt u ervoor kiezen om uw kleding op soort artikel te sorteren. Door ieder item apart op te hangen vergeet u nooit een kledingstuk en bent u er ook niet lang naar op zoek. Wanneer u een kast op maat te laten maken, kunt u zelf aangeven hoe groot of klein u de roede wilt hebben.

Lades

Bij een kast op maat kunt u ook kiezen één of meerdere lades. Ideaal voor kleding dat plat neergelegd kan worden en dat niet mooi gepresenteerd hoeft te worden. Denk hierbij aan ondergoed en sokken.

Kledingkast afsluiten

Door uw kleding kast af te sluiten met een deur krijgt, oogt het heel rustig en opgeruimd. Een schuifdeur voor de kast zorgt ervoor dat u geen ruimte verliest en dat de deur ten alle tijden open kan.

Handige opberggadgets

De kast organiseren wordt een stuk makkelijker met een handig opbergsysteem. U kunt bij het scheiden van zomer en winterkleding bijvoorbeeld gebruik maken van handige opbergmanden. Door dit soort manden te gebruiken is uw kast binnen no-time georganiseerd.

Wilt u nou nooit meer last hebben van plankjes die leeg liggen of juist te weinig kastruimte? Laat dan en kast op maat maken door De Lange Deuren. Zo kunt u zelf bepalen welk onderdeel waar komt en hoe groot of klein onderdelen moeten zijn. Neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0228 511 269. U bent ook van harte welkom in onze showroom aan de Nijverheidsweg 11 in Grootebroek.

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen