Kerntrekbeveiliging voor uw buitendeuren

Vooral rond de vakantietijd wordt er veel ingebroken. Vooral de kerntrekmanier is erg populair bij inbrekers. Met de juiste beveiliging en een aantal simpele aanpassingen kan het de inbrekers al een stuk moeilijker worden gemaakt. In dit artikel leggen wij uit wat de beste manier is om uw huis te beveiligen tegen inbrekers die gebruik maken van kerntrekken.

Kerntrekken

Kerntrekken is erg populair onder de inbrekers. Bij kerntrekken maakt de inbreker gebruik van professioneel of zelfgemaakt gereedschap waarmee ze de kern van de cilinder van uw slot trekken waardoor de deur geopend kan worden. Het is daarom belangrijk om de buitendeuren van uw woning te laten voorzien van kerntrekbeveiliging.

Kerntrekbeveiliging

Om kerntrekken tegen te gaan kunt u het beste uw deur uitrusten met een antikerntrekcilinder. Dit is een special slot uitgerust met kerntrekbeveiliging. Dit zorgt ervoor dat de inbrekers geen metalen pin of spijker in uw slot kunnen boren waarna ze de cilinder eruit kunnen trekken. Dit type beslag schermt de cilinder van uw deurslot compleet af zodat de inbreker de cilinderkern niet uit het slot kan trekken.

SKG 3 keuring

Voor de beveiliging van deuren en ramen bestaat het SKG-keurmerk. Ze bestaan in 3 niveaus (1-ster, 2-sterren, 3-sterren), elk niveau geeft aan hoe veilig het slot is. Het SKG-keurmerk met 3 sterren is het keurmerk dat het beste uitgerust is tegen het kerntrekken. Probeer daarom altijd een slot aan te schaffen met een SKG-keurmerk met 3 sterren. De Lange Deuren heeft alleen deursloten en – beslag in het assortiment dat is voorzien van het keurmerk. Hierdoor weet u zeker dat uw deuren en ramen goed beveiligd zijn.

Voor meer informatie over kerntrekbeveiliging kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of langskomen in onze showroom aan de Nijverheidsweg 11 in Grootebroek.

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen