Kasten laten maken door De Lange

Wij maken diverse kasten op maat. Hierdoor kunnen de kasten overal worden geplaatst en nemen ze weinig ruimte in beslag.

 


Onlangs hebben wij voor een klant nieuwe kasten voor in hun nieuwe woning gemaakt en geplaatst. De klant heeft een ruimte in de nieuwe woning ingericht voor een inloopkast. Wij hebben deze grote inloopkast gemaakt, inclusief ladeblokken en roedes. Daarnaast hebben wij een inbouwkast voor de klant verzorgt. De kast is netjes weggewerkt en neemt weinig ruimte in beslag.

Mogelijkheden in kasten

De Lange kan kasten in allerlei soorten en maten maken en plaatsen. Wij hebben al jaren ervaring met het maken van kasten. Zo is het mogelijk om bij ons een boekenkast, vouwdeurkast, draaideurkast of schuifdeurkast te laten maken. Kasten moeten vooral functioneel en praktisch zijn, het gaat ten slotte om de opbergruimte. Maatwerk kasten zijn ideaal voor schuine wanden, grote maten en speciale vormen. Zo wordt iedere ruimte goed benut.

Een kast neemt vaak ruimte in beslag en valt op in de ruimte. Daarom is de uitvoering en fraaiheid van de kast ook belangrijk. Wij zorgen voor de mooiste kasten: bij ons kunt u rekenen op vakwerk! Het is mogelijk om kasten volledig naar uw wens en op maat te laten maken.

Bekijk hier een overzicht van alle mogelijkheden in kasten.

Zelf een kast laten bouwen?

Wilt u ook een kast laten maken en plaatsen in uw woning door De Lange? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0228 51 12 69.