Isoleer uw woning met een nieuwe voordeur!

De huidige energieprijzen gaan door het dak heen. Met een variabel contract of een vast contract dat bijna afloopt, krijgt u waarschijnlijk te maken met hogere kosten dan eerst. Maar wat kunt u hiertegen doen? U kunt ervoor kiezen om bijvoorbeeld de verwarming een graadje lager te zetten, maar heeft u ook al eens nagedacht over een betere isolatie?

 

Energie besparen door middel van goede isolatie

Een lagere energierekening begint met het binnenhouden van alle warmte. Dit kan op verschillende manieren. Zo kunt u al snel makkelijk en klein beginnen. Denk bijvoorbeeld aan het afsluiten van naden en kieren zoals bijvoorbeeld de brievenbus of koop isolerende folie en -gordijnen voor de ramen. Dit kan al snel een verschil maken.

 

Een geïsoleerde voordeur van De Lange Deuren

Pakt u het toch liever wat groter aan? Dan kunt u ervoor kiezen om de volledige voordeur te vervangen voor een beter geïsoleerde variant. Zeker de wat oudere huizen hebben een voordeur die er misschien wel prachtig uitziet, maar helaas niet isolerend werkt. Hierdoor lekt er veel warmte weg en wordt er voor niets gestookt. Zeker met deze prijzen is dit iets wat u graag wilt ontwijken.

De voordeuren van De Lange Deuren hebben een isolerende kern. Dit zorgt ervoor dat er geen warmte kan ontsnappen. Doordat onze deuren netjes aansluiten, is er geen sprake van kieren waar toch door heen komt. Onze deuren bieden daarnaast een stevige vormstabiliteit, dit houdt in dat deze minder gevoelig zijn voor krimpen of zwellen. Ook dit vermijdt weer die ongewenste kieren en zorgt voor een betere isolatie!

 

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Heeft u interesse in een voordeur die u meer isolatie kan bieden? In onze showroom kunt u, geheel zonder afspraak, onze verschillende voordeuren bekijken. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en vertellen u meer over het isolerende vermogen. We zien u graag snel!

 

Heeft u een vraag?

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen