Houd vliegen buiten deze zomer

Met het warme zomerse weer komen er ook steeds meer vliegjes en ander ongedierte. Terwijl het met dit weer wel heel fijn is om de deuren en ramen open te zetten voor frisse lucht. Houdt u ook niet van gezoem en gevlieg in huis? Dan is een hor de perfecte oplossing. Wij bieden diverse soorten horren aan, voor zowel de deur, schuifpui of (dak-)ramen.

Hor tegen ongedierte

Een hor is een perfect middel om insecten buiten te houden, ook al staat de deur of het raam wagenwijd open. De vliegen kunnen niet naar binnen, maar de frisse lucht wel. Zo heeft u geen muggen in de slaapkamer, maar wel lekkere koele lucht.

Een hor bestaat uit gaas en wordt voor een deur of raam geplaatst. Horren zijn verkrijgbaar in diverse maten en uitvoeringen. Zo bestaan er lamellenhorren, rolhorren, vaste horren, plisséhorren en magneethorren. Er is dus voor ieder wat wils!

Raamhorren

Raamhorren zijn de perfecte oplossing om te genieten van frisse lucht, zonder dat er allerlei insecten binnen komen. Voor ieder soort raam bestaat er de juiste hor. Er bestaan vaste raamhorren, rolraamhorren, plisséraamhorren en de mogelijkheid om de plisséraamhoren te combineren met een verduisterende functie. Hierdoor kan het raam openblijven tijdens warme dagen en blijft deze donker en insectvrij.  

Hordeuren

Een hordeur is verkrijgbaar in een enkele of dubbele variant. Er bestaan voor diverse deuren een hor, dus ook uw schuifpui en tuindeuren kunnen worden voorzien van een hor. De rolhordeur is de meest populaire deur. Deze is gemakkelijk te bedienen, rolt soepel en gaat automatisch dicht.

Wilt u deze zomer geen insecten binnen maar wel frisse lucht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Naast kozijnen en deuren verzorgen wij ook diverse horren. Neem voor meer informatie contact met ons op via 0228 51 12 69 of vul het contactformulier in.

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen