Hang- en sluitwerk

Het hang- en sluitwerk van een deur heeft verschillende functies, het is namelijk zowel decoratief als beveiligend. Onder hang- en sluitwerk verstaan we deurbeslag, scharnieren, raamsluiting en sloten. Om uw woning zo veilig mogelijk te maken adviseren wij u om altijd voor een veiligheidsbeslag te kiezen met een keurmerk. Afhankelijk van uw interieur en woning kiest u de kleur en stijl.

Deurbeslag

Deurbeslag zoals een deurklink moet passen bij de stijl van uw woning. Een moderne, klassieke of strakke vormgeving; het is allemaal mogelijk. Bij de buitendeur hoeft het minder met de stijl te maken te hebben en meer de functie. het deurbeslag moet voldoen aan bepaalde veiligheidseisen. De Lange Deuren heeft divers deurbeslag en sloten die voldoen aan de veiligheidseisen. Deze bieden wij aan in diverse stijlen, waardoor er altijd iets passends voor uw woning tussen zit.

Deursloten en cilindersloten

Er is een ruim assortiment aan deursloten, hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan cilindersloten en oplegsloten. Sloten zijn te verkrijgen met een dagschoot en een nachtschoot. Een nachtschoot kan gebruikt worden om de deur op slot te draaien. Het verschil is dat bij een dagschoot de deurkruk de bediening is. Bij een nachtschoot is de sleutel te bediening.

Raamsluiting

Met een raamsluiting opent en sluit u de ramen. Ook hierin heeft u veel keuze. Kiest u voor een raamsluiting met of zonder slot? Er is voor het kiezen van een raamsluiting niet veel technische kennis nodig, het gaat er vooral om wat u wilt. Een raamsluiting met een bepaalde stijl, met een goedkope prijs of toch eentje met een goede beveiliging? De keuze ligt bij u!

Deurscharnieren

Een scharnier is noodzakelijk bij elke deur, anders kan de deur niet open of dicht. Een scharnier is helaas niet zo simpel te kiezen als dat het lijkt, dit kleine onderdeel van de deur moet namelijk wel de hele deur kunnen dragen. Er zijn dus verschillen in draagkracht maar ook in veiligheid, sommige scharnieren verstevigen de deur zodat deze niet opengebroken kan worden met een koevoet.

Wilt u graag nieuwe hang- en sluitwerk of wilt u weten wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons via het contactformulier of bel naar: 0228 51 12 69.

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen