Garagedeur met loopdeur

Een loopdeur in uw garagedeur biedt vele voordelen. Het is een slimme, mooie en goede manier om de garage nog praktischer te maken. U kunt dankzij de loopdeur snel uw fiets of grasmaaier pakken. Het is een gemakkelijke en comfortabele oplossing!

Garage als bijkeuken gebruiken

Bij sommige woningen is het mogelijk om via de keuken het huis te betreden. De garage wordt dan een soort extra bijkeuken. U wilt niet steeds een zware garagedeur omhoog moeten tillen. Met een loopdeur kan het hele gezin gemakkelijk in en uit de garage lopen. Daarnaast is het ideaal als de kinderen bijvoorbeeld met vieze schoenen thuis komen en deze eerst in de garage uit kunnen trekken om vervolgens het huis binnen te gaan. Een loopdeur in de garagedeur maakt dit gemakkelijker.

Mogelijkheden van loopdeuren in de garagedeur

Er bestaan verschillende garagedeuren en daarom ook verschillende mogelijkheden van loopdeuren. Wij zetten er een aantal op een rij:

Kanteldeur en loopdeur

Veel garagedeuren hebben een kanteldeur. Dit is niet ideaal wanneer u de garage veel gebruikt en deze dagelijks opent. Met een loopdeur wordt dit een stuk makkelijker.

Garagedeur met bijpassende loopdeur

Heeft u een bredere garage? Dan kunt u kiezen voor een garagedeur met een bijpassende loopdeur. Het lijkt één geheel doordat de loopdeur uit hetzelfde materiaal is opgebouwd als de garagedeur, maar het zijn twee afzonderlijke deuren. Hierdoor wordt het één geheel, maar geniet u wel van een praktische oplossing.

Openslaande garagedeur

Openslaande garagedeuren hebben een klassieke uitstraling, zijn onderhoudsvrij, sterk en veilig. Daarnaast zijn de garagedeuren ook direct loopdeuren. De deuren kunnen volledig open worden geslagen, maar er kan ook worden gekozen om één deur open te zetten. Deze kan gebruikt worden als loopdeur.

Zijwaartse sectionaaldeur met loopdeur

Een zijwaartse sectionaaldeur schuift opzij weg langs de muur. Deze oplossing biedt de mogelijkheid om de garage volledig open te zetten, maar kan ook deels open worden gezet en daarmee gebruikt worden als loopdeur. Deze garagedeuren kunnen zowel handbediend als elektrisch worden uitgevoerd.

Bent u op zoek naar een nieuwe garagedeur? Laat u dan goed adviseren. Kom langs in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken. Graag tot snel!

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen