Diverse opties terrasdeuren

Met tuindeuren krijgt u een prachtige overgang van het huis naar de tuin. Daarnaast zorgt het voor meer licht en voelt het alsof u binnen buiten leeft. Er bestaan diverse opties voor terrasdeuren. Voor nieuwe terrasdeuren en alle bijbehorende opties bent u bij De Lange Deuren aan het juiste adres!

Diverse mogelijkheden voor terrasdeuren

Voor terrasdeuren zijn er diverse extra’s die u kunt kiezen. Zo kunt u kiezen voor bovenlicht: door middel van een raam boven de deur ontstaat er extra lichtinval. Vaak wordt dit toegepast in combinatie met zijlicht. Dit zijn ramen aan de zijkanten van de deuren en met deze combinatie ontstaat er een maximale lichtinval in uw woonkamer.

U kunt er ook voor kiezen om terrasdeuren met borstwering toe te passen. De borstwering is het vlak dat onder het deurraam zit. Door deze toepassing krijgen uw deuren een klassieke uitstraling.
Roeden geven uw nieuwe terrasdeuren een prachtige uitstraling. De roeden verdelen het raam in meerdere kleine ramen.

Dankzij een ventilatierooster heeft u constant ventilatie in uw woning. Op deze manier krijgt u altijd frisse lucht binnen en kunnen vochtproblemen worden voorkomen.

Veiligheid

Deurbeslag is een van de belangrijkste accessoires voor uw terrasdeuren. Dit zorgt voor de beveiliging van uw deuren en houdt inbrekers buiten. Bij de keuze die u gaat maken voor het type deurbeslag is het handig om rekening te houden met het SKG sterrensysteem. Eén ster staat voor normale inbraakpreventie, twee sterren voor extra inbraakpreventie en drie sterren staan voor zware inbraakpreventie. Een 3-puntssluiting valt bijvoorbeeld onder de zware inbraakpreventie.

Wilt u meer weten?

Heeft u vragen over terrasdeuren en de verschillende opties? De Lange Deuren staat voor u klaar met een breed assortiment aan terras- en tuindeuren. Neem voor meer informatie contact met ons op via ons contactformulier of bel ons op 0228 51 12 69.