Deurgrepen en deurbeslag

De Lange Deuren is gespecialiseerd in deuren en alle toebehoren die daarbij komen kijken. Een deur is namelijk pas echt af als daar het bijpassende deurbeslag op zit. Onze collectie bestaat uit deurgrepen, deurbeslagen en deurklinken. Overigens bent u ook voor deurkrukken, deurscharnieren, brievenbussen, hang- en sluitwerk bij De Lange Deuren aan het juiste adres.

De Lange Deuren biedt diverse modellen aan, die u in onze showroom kunt bekijken en uitkiezen. Overigens zijn de luxe deurbeslagen in ons assortiment gekeurd volgens het Politie Keurmerk. Hierdoor bent u zeker van een veilige sluiting van uw deur.

Intersteel

Intersteel is een fabrikant van design deurkrukken en meer. Wij hebben onder andere deurkrukken en veiligheidsbeslagen van Intersteel in ons assortiment. Wilt u een strakke deurkruk in het zwart voor een stoer en strak interieur? Of gaat u liever voor een klassieke uitstraling met een deurkruk van messing met een sigaarvormige hendel? Wij hebben voor iedere stijl en iedere deur het juiste beslag. Ook hebben wij veiligheidsbeslag in ons assortiment, deze is van chroom en geeft een mooie uitstraling.

Ten Hulscher

Ten Hulscher is producent en importeur van hang- en sluitwerk. Wij hebben dit hang- en sluitwerk onder andere in ons assortiment. Het hang- en sluitwerk en deurbeslag van Ten Hulscher is van prachtige kwaliteit en geeft net dat beetje extra aan uw deur. Daarnaast blijft het beslag lang mooi, waardoor u er jarenlang van kunt genieten en gebruik van kan maken.

Weekamp

Weekamp is fabrikant van diverse soorten deuren, maar levert ook diverse soorten deurbeslag. De Lange Deuren heeft dit deurbeslag in de collectie. Maar uw deur compleet met het prachtige deurbeslag van Weekamp. Dit beslag is gemaakt van roest vaststaal, heeft een PVD coating en is daarnaast kleur- en krasvast. Kiest u voor deurbeslag van Weekamp, dan krijgt u tot 20 jaar garantie.

Bent u benieuwd naar al het deurbeslag dat wij aanbieden? Of heeft u andere vragen met betrekking tot de toebehoren van deuren? Bel dan voor meer informatie naar 0228 – 51 12 69 of vul ons contactformulier in.

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen