De voordelen van Keralit gevelbekleding

Keralit is een duurzame en milieuvriendelijke vorm van gevelbekleding, dat wordt gemaakt uit gerecycled kunststof. Hierdoor is het ongevoelig voor de invloed van warmte en vocht, waardoor scheeftrekken van uw gevelbekleding verleden tijd is.

Milieuvriendelijke en duurzame gevelbekleding

Kiest u bij nieuwbouw of verbouw van uw huis voor een duurzame en milieuvriendelijke oplossing? Dan is Keralit gevelbekleding een uitstekende optie. Keralit is gemaakt van gerecycled kunststof, waardoor er dus geen bomen gekapt worden voor de verwerking ervan. Daarnaast heeft u vrijwel geen onderhoud aan het Keralit. Verven is verleden tijd en ook schoonmaken hoeft u minder vaak te doen. Keralit gevelbekleding gaat daarnaast ook nog eens langer mee.

De looks van hout, de voordelen van kunststof

Keralit gevelbekleding is dan wel van kunststof, toch kan het de uitstraling hebben van (geverfd) hout. Het materiaal is voorzien van een houstructuur die niet van echt te onderscheiden is. Daarnaast kunt u de Keralit gevelbekleding in tal van RAL-kleuren bestellen, waardoor u uw gevelbekleding de look kunt geven die passend is bij uw huis.

Daarnaast is Keralit gevelbekleding ongevoelig voor verkleuring en biedt het schimmels en bacterien geen kans het materiaal aan te tasten. Dit is een van de redenen waarom u tien jaar garantie krijgt!

Voordelen van Keralit gevelbekleding

Keralit gevelbekleding biedt verschillende voordelen. Zo gaat het langer mee dan bijvoorbeeld houten rabatdelen. Naast dit voordeel biedt Keralit de volgende andere voordelen:

  • Montage is eenvoudig
  • Uiterst duurzaam
  • Milieuvriendelijk
  • Vrijwel geheel onderhoudsvrij
  • Leverbaar in verschillende RAL-kleuren en structuren
  • Delen tot wel 6 meter in ene te monteren
  • 10 jaar garantie
  • Geen zichtbare schroeven

Keralit bestellen doe je bij De Lange 

Bij De Lange kunnen wij u van passend advies voorzien wanneer u Keralit gevelbekleding aan uw woning wilt laten bevestigen. Vanuit onze winkel en werkplaats in Lutjebroek bestrijken wij een groot werkgebied in West-Friesland met onder andere Enkhuizen, Bovenkarspel, Grootebroek, Hoogkarspel en Venhuizen als vast werkgebied.

Wilt u meer informatie over onze duurzame Keralit gevelbekleding? Bel ons op 0228 51 12 69 of maak gebruik van ons contactformulier.

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen