De juiste deur kiezen

Deuren zorgen voor sfeer in een ruimte. Het is daarom belangrijk dat deze goed bij uw inrichting en woning past. Welke deur kiest u? Wij hebben voor u wat opties op een rijtje gezet zodat het zoeken hopelijk wat makkelijker gaat.

Stompe deur

De stompe deur valt in zijn geheel in het kozijn. De deur wordt meestal afgehangen met standaard scharnieren en is verkrijgbaar in meerdere soorten materialen en designs. Deze deur is simpel zelf te plaatsen maar toch kiezen de meesten ervoor om hem te laten plaatsen, dit is omdat er wel wat handigheid voor nodig is.

Opdekdeur

De opdekdeur valt niet geheel in het kozijn. De opdekrand valt namelijk over het kozijn heen. Deze deur wordt meestal afgehangen met paumelle scharnieren, wederom is deze deur ook te verkrijgen in verschillende materialen.

Paneeldeur

Deze deur bestaat uit stijlen en regelwerk met hiertussen meestal één of meerdere panelen. Een paneeldeur is in verschillende materialen te krijgen, verschillende kleuren en ook in verschillende uitvoeringen.

Lijndeur

Lijndeuren zijn deuren met enkele, dubbele of zelfs met driedubbele lijnen en ze stijgen steeds meer in populariteit. De lijndeur is vrij gemakkelijk zelf te plaatsen en kan geheel afgelakt afgeleverd worden, ook is er een keuze uit meerdere kleuren en designs.

Deur met glas

Een deur met glas erin geeft een extra dimensie aan de deur zelf en aan de woonruimte. Het glas kan op verschillende manieren in de deur verwerkt worden, ook is er keuze uit de soort en kleur glas. Een deur met glas erin is vaak wel duurder dan andere deuren.

Bij De Lange Deuren leveren en plaatsen wij elke deur. Bent u benieuwd welke deur het beste bij uw interieur past of wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Bel dan naar 0228 51 12 69 of vul ons contactformulier in. Daarnaast kunt u langskomen in onze showroom om diverse deuren te bekijken.

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen