Beveilig uw woning met een veiligheidsrozet

U wilt uw woning uiteraard goed beveiligen en zo inbrekers buiten de deur houden. Met een goed slot kunt u al een hoop voorkomen. Een anti-kerntrekslot zorgt ervoor dat de kerntrekmethode wordt voorkomen en dat inbrekers niet uw volledige slot uit de deur kunnen trekken.

Een veiligheidsrozet beschikt ook over een anti-kerntrekvoorziening. Hiermee wordt de cilinder in de deur afgeschermd, waardoor inbrekers hier dus niet bij kunnen komen. De cilinder wordt door het rozet dus nog eens extra beveiligd. Daarnaast ziet uw deur er mooi en strak uit dankzij het rozet.

Werking van een veiligheidsrozet

Een veiligheidsrozet biedt de cilinder extra bescherming en bedekt het sleutel- profielcilindergat/schroefgaten. Hierdoor kunnen inbrekers hun kerntrekmethode niet toepassen en slaan ze graag uw woning over. De rozet voorkomt het uitrekken en uitboren van de cilinderkern. De veiligheidsrozetten die De Lange Deuren in het assortiment heeft zijn stevig en blijven goed op hun plek zitten. Daarnaast zijn ze relatief eenvoudig te monteren. Uiteraard verzorgen wij dit graag voor u. Het veiligheidsbeslag van De Lange Deuren is SKG gekeurd en draagt het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Bij ons kunt u erop vertrouwen dat het deurbeslag inbraakwerend is.

Diverse uitvoeringen mogelijk

Veiligheidsrozetten zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Bij ieder deurbeslag hebben wij een passend rozet. Zo creëert u eenheid en past het mooi bij elkaar. Van een klassiek uiterlijk tot wat strakker: de veiligheidsrozet is in diverse kleuren en stijlen verkrijgbaar. U kunt ook uit diverse materialen kiezen zoals rvs of messing.

Wilt u meer weten over veiligheidsrozetten of veilig deurbeslag? In onze showroom vertellen wij u er graag meer over. U kunt ons uiteraard ook bellen via 0228 51 12 69 of maak gebruik van het contactformulier.

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen