Betrek de hal bij de woonkamer

De hal is één van de eerste ruimtes die u ziet als u binnenkomt. Het sluit vaak direct aan op de woonkamer. Daarom is het mooi om deze ruimtes qua sfeer op elkaar aan te laten sluiten en de hal bij de woonkamer te betrekken.

Tussendeur vervangen

Kies voor een tussendoor met glas. Zo sluit u de ruimtes niet van elkaar af, maar verbindt u deze juist met elkaar. Kies bijvoorbeeld voor een stalen deur met glas. Zo lijkt het alsof de hal optisch groter wordt en heeft u direct zicht op de woonkamer zodra u binnenkomt.

Een stalen binnendeur

Bij De Lange Deuren heeft u ruime keus uit stalen deuren. In een paar stappen stellen wij uw perfecte deur samen:

  1. Allereerst moet u kiezen voor het juiste type deur. U kunt kiezen uit een taatsdeur, schuifdeur of paumelledeur.
  2. Vervolgens kiest u voor de vlakverdeling. Wilt u dat het glas volledig van boven naar beneden loopt of wilt u liever alleen de bovenkant van de deur voorzien van glas? Alles is mogelijk! Om de doorkijk van uw woning te bevorderen raden we aan om de ramen langwerpig te houden.
  3. U heeft keuze uit verschillende RAL-kleuren. Nadat de deur is gemaakt voorzien we de stalen deur van een poedercoating in de door u gekozen kleur.
  4. Wij voorzien de stalen deur van veiligheidsglas. Dit glas is opgebouwd uit 3 mm glas, 1 laag folie en nog een laag glas van 3mm. Hierdoor kunt u niet door de ruit heen stoten.
  5. U maakt de deur helemaal compleet met het juiste deurbeslag. Er zijn hier veel mogelijkheden in.

Binnendeuren met glas

Is een stalen deur niet helemaal uw ding? Bij De Lange Deuren hebben we een ruim assortiment aan binnendeuren. Van volledig gesloten, tot binnendeuren met glas van boven naar beneden. Wij denken graag met u mee en adviseren u over de mogelijkheden. Samen met u stellen wij uw droomdeur samen.

Wilt u uw hal betrekken bij de woonkamer? Of bent u toe aan nieuwe binnendeuren? Kom langs bij De Lange Deuren. In onze showroom kunt u diverse voorbeelden bekijken en voorzien wij u graag van persoonlijk advies. Tot snel!

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen