Nieuws

Lees hier meer over de laatste ontwikkelingen, tips en trics en de nieuwste trends. 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Bezoek onze showroom

Houtsoorten voor kozijnen

Al onze kozijnen zijn maatwerk. Niet enkel qua afmetingen en afwerking (ramen, hang- en sluitwerk, etc.) maar ook op het gebied van houtsoorten. Onze maatwerk kozijnen kunnen geleverd worden in zowel hardhout of zachthouten kozijnen, elk met hun unieke eigenschappen.

Lees verder

De voordelen van Keralit gevelbekleding

Keralit is een duurzame en milieuvriendelijke vorm van gevelbekleding, dat wordt gemaakt uit gerecycled kunststof. Hierdoor is het ongevoelig voor de invloed van warmte en vocht, waardoor scheeftrekken van uw gevelbekleding verleden tijd is.

Lees verder

Tips voor een lange levensduur van uw houten kozijnen

Of het nu gaat om de levensduur van hardhouten kozijnen, of de levensduur van zachthouten kozijnen; om de levensduur te verlengen kunt u gebruik maken van deze tips, lees snel meer!

Lees verder

Slim gebruik maken van de ruimte

Schuine daken leveren vaak veel ruimteverlies op, waardoor u ongemerkt toch veel onbenutte bergruimte heeft op bijvoorbeeld uw zolder. Een normale kast plaatsen tegen deze schuine wand levert alsnog een onbenutte ruimte op.

Lees verder

5 tips om een woninginbraak te voorkomen

Het merendeel van de inbraken vindt plaats wanneer de bewoners even het huis uit zijn. Het openbreken van een deur of het ingooien van een raam is vaak niet nodig. Een groot aantal van de woninginbraken zijn te voorkomen wanneer deze 5 tips gevolgd worden.

Lees verder

Tips voor het schilderen van uw deur

Tijdens het opknappen of verbouwen van uw woning moet er ook regelmatig geschilderd worden. Het is, onder andere, belangrijk om bij het schilderen van uw deur rekening te houden met de verfsoort. Graag geven wij u een aantal tips voor het schilderen van uw binnendeuren en buitendeuren.

Lees verder

Onderhoud aan uw houten kozijnen

Om het onderhoud aan uw houten kozijnen zo minimaal mogelijk te maken, raden wij aan om deze minimaal jaarlijks schoon te maken. Zodoende zal het hout- en schilderwerk langer meegaan en heeft u dus minder onderhoud aan uw houten kozijnen. Lees verder voor meer onderhoudtips aan uw houten kozijnen. 

Lees verder

Een goede voordeur vergroot uw veiligheid

U wilt een nieuwe voordeur kopen, maar weet niet precies hoe het allemaal zit qua veiligheid. Wij verkopen een grote verscheidenheid aan deuren, vanzelfsprekend bestaat hier ook een verscheidenheid in veiligheid. Lees hier hoe een goede voordeur uw veiligheid vergroot.

Lees verder
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15