Nieuws

Lees hier meer over de laatste ontwikkelingen, tips en trics en de nieuwste trends. 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Bezoek onze showroom

Deuren afhangen

Het afhangen van deuren is een nauwkeurig klusje en moet met precisie worden uitgevoerd. Wilt u uw deur laten afhangen? De Lange kan u hiermee helpen. Lees hier hoe het afhangen van de deuren in zijn werk gaat.

Lees verder

Specialist in tuindeuren

Langzamerhand maakt het winterse weer steeds meer plaats voor het zonnetje. Wat betekent dat het voorjaar en het mooie weer in aantocht zijn. Heerlijk om weer in de tuin van warmere temperaturen te genieten. Hoogtijd om de terrassen schoon te maken, de tuinmeubelen op te poetsen en de tuindeuren open te zetten. Met dit laatste kan De Lange u helpen. Al vele woningen zijn door ons voorzien van de perfecte tuindeur.

Lees verder

Mogelijkheden voor een maatwerk kast

Indien u op zoek bent naar nieuwe opbergmogelijkheden in huis, is een maatwerk kast een uitstekende oplossing. Maatwerk kasten passen bijvoorbeeld onder een schuine wand of in een ongebruikte hoek in uw woning. Zo neemt de maatwerk kast niet onnodig veel ruimte in, maar heeft u toch een nieuwe plek om uw spullen op te bergen.

Lees verder

Schuifdeur in huis

Het begint een echte woontrend te worden, een schuifdeur voor in huis. Normaal gesproken worden schuifdeuren enkel gebruikt voor toegang tot bijv. terras of de achtertuin, maar tegenwoordig komen schuifdeuren ook binnen steeds meer voor. Een schuifdeur speelt hier dan een belangrijke rol in de kamer en in het interieur.

Lees verder

Mogelijkheden binnendeur, buitendeur en maatwerkdeur

Bent u op zoek naar een nieuwe deur? Dan bent u bij De Lange aan het juiste adres. Wij zijn dé deurenleverancier van West-Friesland en omstreken. Wij bieden een breed assortiment binnendeuren en buitendeuren, maar kunnen ook compleet maatwerk leveren voor uw deuren.

Lees verder

Mogelijkheden Weekamp binnendeur

Eén van onze grotere leveranciers voor binnendeuren is Weekamp Deuren. Weekamp deuren levert verschillende modellen, profileringen, panelen en glasmogelijkheden. Om een overzicht te geven van de mogelijkheden van deze Weekamp binnendeuren hebben wij een overzicht gecreëerd.

Lees verder

Sterkteklasse van hout

Indien hout gebruikt wordt in bouwkundige constructies, zijn sterkteklassen van hout benodigd. De sterkteklassen van hout geeft inzicht in de sterkte van de houtsoort en geeft inzicht of een houtsoort bruikbaar is in een bepaalde constructie.

Lees verder

Duurzaamheidsklasse van hout

De houtkeuze voor houten meubelen, kozijnen of deuren hangt af van het uiteindelijke gebruik en het gewenste uiterlijk. Niet alle houtsoorten zijn echter voor alle toepassingen te gebruiken. De duurzaamheidsklasse is hiervoor bijvoorbeeld een belangrijke indicator.

Lees verder
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15