Nieuws

Lees hier meer over de laatste ontwikkelingen, tips en trics en de nieuwste trends. 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Bezoek onze showroom

Schuifdeur in huis

Het begint een echte woontrend te worden, een schuifdeur voor in huis. Normaal gesproken worden schuifdeuren enkel gebruikt voor toegang tot bijv. terras of de achtertuin, maar tegenwoordig komen schuifdeuren ook binnen steeds meer voor. Een schuifdeur speelt hier dan een belangrijke rol in de kamer en in het interieur.

Lees verder

Mogelijkheden binnendeur, buitendeur en maatwerkdeur

Bent u op zoek naar een nieuwe deur? Dan bent u bij De Lange aan het juiste adres. Wij zijn dé deurenleverancier van West-Friesland en omstreken. Wij bieden een breed assortiment binnendeuren en buitendeuren, maar kunnen ook compleet maatwerk leveren voor uw deuren.

Lees verder

Mogelijkheden Weekamp binnendeur

Eén van onze grotere leveranciers voor binnendeuren is Weekamp Deuren. Weekamp deuren levert verschillende modellen, profileringen, panelen en glasmogelijkheden. Om een overzicht te geven van de mogelijkheden van deze Weekamp binnendeuren hebben wij een overzicht gecreëerd.

Lees verder

Sterkteklasse van hout

Indien hout gebruikt wordt in bouwkundige constructies, zijn sterkteklassen van hout benodigd. De sterkteklassen van hout geeft inzicht in de sterkte van de houtsoort en geeft inzicht of een houtsoort bruikbaar is in een bepaalde constructie.

Lees verder

Duurzaamheidsklasse van hout

De houtkeuze voor houten meubelen, kozijnen of deuren hangt af van het uiteindelijke gebruik en het gewenste uiterlijk. Niet alle houtsoorten zijn echter voor alle toepassingen te gebruiken. De duurzaamheidsklasse is hiervoor bijvoorbeeld een belangrijke indicator.

Lees verder

Houtsoorten voor kozijnen

Al onze kozijnen zijn maatwerk. Niet enkel qua afmetingen en afwerking (ramen, hang- en sluitwerk, etc.) maar ook op het gebied van houtsoorten. Onze maatwerk kozijnen kunnen geleverd worden in zowel hardhout of zachthouten kozijnen, elk met hun unieke eigenschappen.

Lees verder

De voordelen van Keralit gevelbekleding

Keralit is een duurzame en milieuvriendelijke vorm van gevelbekleding, dat wordt gemaakt uit gerecycled kunststof. Hierdoor is het ongevoelig voor de invloed van warmte en vocht, waardoor scheeftrekken van uw gevelbekleding verleden tijd is.

Lees verder

Tips voor een lange levensduur van uw houten kozijnen

Of het nu gaat om de levensduur van hardhouten kozijnen, of de levensduur van zachthouten kozijnen; om de levensduur te verlengen kunt u gebruik maken van deze tips, lees snel meer!

Lees verder
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14