Nieuws

Lees hier meer over de laatste ontwikkelingen, tips en trics en de nieuwste trends. 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Bezoek onze showroom

Diverse soorten kasten

De Lange Deuren kan alle soorten kasten op maat maken. De kast kan volledig naar uw wens worden gemaakt, zowel de ombouw als de inrichting van de kast. Van kledingkast tot kamer en suite kasten: alles is mogelijk bij De Lange Deuren!

Lees verder

Radiator ombouw

Radiatorbekleding geeft uw woning een mooie uitstraling. Stoort u zich ook aan de vaak lelijke, kale radiatoren en zit het uw woongenot in de weg? Wij toveren uw radiator om tot een echte eyecatcher of laten deze juist wegvallen in uw interieur!

Lees verder

Verschil tussen houten en kunststof kozijnen

Wilt u nieuwe kozijnen, maar u weet niet welk materiaal u moet kiezen? Tegenwoordig worden kunststof kozijnen steeds vaker toegepast, maar ook hout wordt nog steeds gebruikt voor kozijnen en zorgt voor een mooie uitstraling van het huis. In dit artikel zetten wij de voor- en nadelen op een rijtje, zodat u makkelijker een keuze kan maken.

Lees verder

Diverse opties terrasdeuren

Met tuindeuren krijgt u een prachtige overgang van het huis naar de tuin. Daarnaast zorgt het voor meer licht en voelt het alsof u binnen buiten leeft. Er bestaan diverse opties voor terrasdeuren. Voor nieuwe terrasdeuren en alle bijbehorende opties bent u bij De Lange Deuren aan het juiste adres!

Lees verder

Verschillende oplossingen tegen inbraak

Elk jaar krijgen maar liefst 80.000 tot 88.000 mensen bezoek van een inbreker. Bij iedereen kan er wel eens ingebroken worden, maar wat kunnen we doen om het de inbrekers zo moeilijk mogelijk te maken? Laten we beginnen met de deuren en ramen op slot te doen als we vertrekken van huis of als we naar bed gaan. Daarnaast zijn er verschillende manieren om inbraak tegen te gaan.

 

Lees verder

De Lange op bezoek bij Weekamp Deuren

De Lange blijft graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van deuren en heeft daarom een bezoekje gebracht aan de fabriek van Weekamp Deuren.

Lees verder

Kasten laten maken door De Lange

Wij maken diverse kasten op maat. Hierdoor kunnen de kasten overal worden geplaatst en nemen ze weinig ruimte in beslag.

 

Lees verder

3 redenen waarom u uw kozijnen moet vervangen

Kozijnen gaan bij goed onderhoud en regelmatig schoonmaken lang mee. Toch zijn kozijnen op een gegeven moment, door diverse oorzaken, toe aan vervanging. In dit artikel vindt u 3 redenen waarom u uw kozijnen moet vervangen.

Lees verder
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15