Nieuws

Lees hier meer over de laatste ontwikkelingen, tips en trics en de nieuwste trends. 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Bezoek onze showroom

Waar u op moet letten bij het aanschaffen van een binnendeur

Een binnendeur is een belangrijk onderdeel in uw woning. Het verschaft niet alleen toegang tot de andere ruimtes van het huis, maar is ook sfeerbepalend. Welke binnendeur past het beste bij u en uw woning. Kiest u voor een binnendeur met of zonder klas? Welk deurbeslag past u toe en welke kleur vindt u het mooist? Met een beetje hulp van ons hopen wij u advies te kunnen geven over deze zaken. 

 

Lees verder

Verbouwing nieuw pand

De verbouwing van het nieuwe pand van De Lange Deuren is in volle gang. Er wordt op dit moment hard gewerkt aan ons nieuwe pand, waar wij het nieuwe jaar in zullen gaan. De binnenkant van het pand is volledig gestript en wordt weer opnieuw opgebouwd.

Lees verder

Nieuwe kozijnen in oudste huisje Lutjebroek

De Lange Deuren heeft van het oudste huisje van Lutjebroek de kozijnen mogen vervangen. Het huis stamt uit 1817 en heeft prachtige authentieke details. Zodra er wat vervangen of gerepareerd moet worden aan een oud huis, moet er rekening worden gehouden met deze mooie oude details. De Lange Deuren heeft een kozijn geplaatst dat goed past bij de stijl van het huis. Bovenin komt nog prachtig glas-in-lood.

 

Lees verder

Vervangen van dorpels

Heeft u last van houtrot of is uw dorpel door een andere oorzaak aan vervanging toe? Ook voor de vervanging van dorpels kunt u terecht bij De Lange. Na verloop van tijd kan de conditie van de dorpel hard achteruit gaan door de weersomstandigheden, vocht of slijtage. In dit artikel leggen wij uit hoe een dorpel vervangen wordt.

Lees verder

Deurgrepen en deurbeslag

De Lange Deuren is gespecialiseerd in deuren en alle toebehoren die daarbij komen kijken. Een deur is namelijk pas echt af als daar het bijpassende deurbeslag op zit. Onze collectie bestaat uit deurgrepen, deurbeslagen en deurklinken. Overigens bent u ook voor deurkrukken, deurscharnieren, brievenbussen, hang- en sluitwerk bij De Lange Deuren aan het juiste adres.

Lees verder

Problemen met de deur oplossen

Klemmende deuren of piepende deuren: we kennen de problemen allemaal. Problemen met deuren kunnen vervelend zijn, maar zijn ook gemakkelijk te verhelpen. Hoe u dat zelf kunt doen, leggen wij u uit.

Lees verder

Voordeuren met roosters

Voordeuren met roosters zorgen voor een nostalgische uitstraling. Deze voordeuren worden voornamelijk toepast in panden met een monumentaal karakter, maar kunnen ook op iedere andere woning worden toegepast.

Lees verder

Houd vliegen buiten deze zomer

Met het warme zomerse weer komen er ook steeds meer vliegjes en ander ongedierte. Terwijl het met dit weer wel heel fijn is om de deuren en ramen open te zetten voor frisse lucht. Houdt u ook niet van gezoem en gevlieg in huis? Dan is een hor de perfecte oplossing. Wij bieden diverse soorten horren aan, voor zowel de deur, schuifpui of (dak-)ramen.

Lees verder
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15