Nieuws

Lees hier meer over de laatste ontwikkelingen, tips en trics en de nieuwste trends. 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Bezoek onze showroom

Waarom gaan voordeuren naar binnen open?

Is het u weleens opgevallen? Voordeuren gaan naar binnen open en achterdeuren naar buiten. Maar waarom gaat de voordeur naar binnen open? Wij leggen het u uit!

Lees verder

Feestelijke openingsweek van onze showroom

Het is zo ver: na hard werken is de verbouwing klaar! Onze nieuwe showroom is af en wij willen deze graag aan u laten zien tijdens onze feestelijke openingsweek. Van 19 tot en met 26 mei opent De Lange Deuren haar nieuwe showroom voor iedereen.

Lees verder

Ons nieuwe pand met showroom

Zoals u wellicht weet is De Lange Deuren verhuisd! De afgelopen tijd hebben we hard gewerkt aan ons nieuwe pand met showroom. Het is nog niet volledig af, maar u kunt hier wel al terecht voor nieuwe deuren, kozijnen en kasten. 

Lees verder

Garagedeur kopen

Als u een garagedeur gaat kopen wordt u overspoeld met verschillende mogelijkheden waaruit u kan kiezen. Wij geven u een overzicht met mogelijkheden voor garagedeuren.

 

Lees verder

Kast op maat laten maken

Een kast is een essentieel onderdeel van het interieur van uw woning. Daarom moet de kast zo goed mogelijk bij de rest van uw interieur passen. Een op maat gemaakte kast is een zeer praktisch meubelstuk. Hierdoor kunnen ook loze ruimtes gemakkelijk worden benut.

 

Lees verder

Stalen kozijnen

Het behoort tot de echte woontrends: stalen kozijnen. Deze kozijnen stralen een statige gevoel uit en zijn een absolute eye catcher in uw woning. Stalen kozijnen zijn niet alleen toepasbaar in een moderne inrichting, ook in klassieke woningen passen ze prima voor een extra stoer gevoel.

Lees verder

Wat te doen bij een klemmende deur?

Een klemmende deur kan als erg vervelend worden ervaren. In dit artikel leggen wij uit waar dit ‘klemmen’ aan kan liggen en wat u eraan kunt doen. 

Lees verder

Wij zijn verhuisd!

De Lange deuren heeft een nieuw bedrijfspand en is verhuisd. Vanaf 19 december gaan de deuren open van dit nieuwe bedrijfspand. 

Lees verder
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15