Nieuws

Lees hier meer over de laatste ontwikkelingen, tips en trics en de nieuwste trends. 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Bezoek onze showroom

Vervangen van dorpels

Heeft u last van houtrot of is uw dorpel door een andere oorzaak aan vervanging toe? Ook voor de vervanging van dorpels kunt u terecht bij De Lange. Na verloop van tijd kan de conditie van de dorpel hard achteruit gaan door de weersomstandigheden, vocht of slijtage. In dit artikel leggen wij uit hoe een dorpel vervangen wordt.

Lees verder

Deurgrepen en deurbeslag

De Lange Deuren is gespecialiseerd in deuren en alle toebehoren die daarbij komen kijken. Een deur is namelijk pas echt af als daar het bijpassende deurbeslag op zit. Onze collectie bestaat uit deurgrepen, deurbeslagen en deurklinken. Overigens bent u ook voor deurkrukken, deurscharnieren, brievenbussen, hang- en sluitwerk bij De Lange Deuren aan het juiste adres.

Lees verder

Problemen met de deur oplossen

Klemmende deuren of piepende deuren: we kennen de problemen allemaal. Problemen met deuren kunnen vervelend zijn, maar zijn ook gemakkelijk te verhelpen. Hoe u dat zelf kunt doen, leggen wij u uit.

Lees verder

Voordeuren met roosters

Voordeuren met roosters zorgen voor een nostalgische uitstraling. Deze voordeuren worden voornamelijk toepast in panden met een monumentaal karakter, maar kunnen ook op iedere andere woning worden toegepast.

Lees verder

Houd vliegen buiten deze zomer

Met het warme zomerse weer komen er ook steeds meer vliegjes en ander ongedierte. Terwijl het met dit weer wel heel fijn is om de deuren en ramen open te zetten voor frisse lucht. Houdt u ook niet van gezoem en gevlieg in huis? Dan is een hor de perfecte oplossing. Wij bieden diverse soorten horren aan, voor zowel de deur, schuifpui of (dak-)ramen.

Lees verder

Diverse soorten kasten

De Lange Deuren kan alle soorten kasten op maat maken. De kast kan volledig naar uw wens worden gemaakt, zowel de ombouw als de inrichting van de kast. Van kledingkast tot kamer en suite kasten: alles is mogelijk bij De Lange Deuren!

Lees verder

Radiator ombouw

Radiatorbekleding geeft uw woning een mooie uitstraling. Stoort u zich ook aan de vaak lelijke, kale radiatoren en zit het uw woongenot in de weg? Wij toveren uw radiator om tot een echte eyecatcher of laten deze juist wegvallen in uw interieur!

Lees verder

Verschil tussen houten en kunststof kozijnen

Wilt u nieuwe kozijnen, maar u weet niet welk materiaal u moet kiezen? Tegenwoordig worden kunststof kozijnen steeds vaker toegepast, maar ook hout wordt nog steeds gebruikt voor kozijnen en zorgt voor een mooie uitstraling van het huis. In dit artikel zetten wij de voor- en nadelen op een rijtje, zodat u makkelijker een keuze kan maken.

Lees verder
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14