Weekamp voordeur - WK1831

WK1831

• Massief hardhout met MDF exterieur panelen
• In alle maten en kleuren beschikbaar
• 3,8 cm deurdikte

De deur wordt wit voorgelakt.

Omschrijving

Deze mooie moderne voordeur heeft een bijzonder uiterlijk. De prachtige lijnen zorgen ervoor dat u iedere dag een mooie entree tot uw woning heeft. Deze luxe voordeur van Weekamp is gemaakt van massief hardhout met MDF exterieur panelen en is geschikt voor een dekkende verfbehandeling. 

Benieuwd naar de voordeuren? In onze showroom kunt u diverse voorbeelden van voordeuren bekijken en voorzien onze specialisten u graag van advies.

Gerelateerd

Weekamp voordeur
WK1521

Heeft uw woning een landelijke uitstraling? Dan is deze voordeur perfect voor uw huis. Deze voordeur is gemaakt van massief hardhout en u krijgt maar liefst 6 jaar garantie! De stijlen zijn extra breed zodat veiligheidsbeslag en sloten erop kunnen worden gemaakt. 

Weekamp voordeuren
WK1341

Deze luxe voordeur is gemaakt van massief hardhout. De voordeur wordt volgens de KOMO richtlijnen geproduceerd. Dit voordeurmodel heeft watervaste MDF panelen. U kunt voor de deurdikte kiezen tussen 39mm en 54mm. Indien u kiest voor de deurdikte van 54mm zijn de MDF panelen voorzien van een geïsoleerde kern. Voor extra isolatie kan de voordeur ook voorzien worden van veiligheidsglas.

Weekamp voordeuren
WK1725

Deze voordeur is gemaakt van massief hardhout en heeft een luxe uitstraling. Deze deur wordt standaard geleverd in 38mm dikte, maar u kunt ook kiezen voor 54mm deurdikte. De 54mm deurdikte heeft extra isolatie. De voorkeur kan worden voorzien van diverse soorten glas. Daarnaast kan de voordeur in diverse kleuren worden uitgevoerd. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over deze deur? Neem dan contact met ons op.