Weekamp voordeur - WK1121

WK1121

• Massief hardhout met MDF exterieur panelen
• Leverbaar vanaf breedte 850 mm
• 38 mm deurdikte
De deur wordt wit voorgelakt.

Omschrijving

De WK1121 van Weekamp is een prachtige voordeur met een mooie klassieke uitstraling. De deur is verkrijgbaar in alle maten en kleuren en is gemaakt van massief hardhout. U krijgt maar liefst zes jaar garantie op deze voordeur. Alle voordeuren van Weekamp worden volgens de richtlijnen van KOMO geproduceerd.

Benieuwd naar de voordeuren? In onze showroom kunt u diverse voorbeelden van voordeuren bekijken en voorzien onze specialisten u graag van advies.

Gerelateerd

Voordeur
WK1122

Deze prachtige voordeur van Weekamp bevat mooie details en twee ramen. Hierdoor blijft uw privacy bewaard, maar komt er toch daglicht binnen. De voordeur is verkrijgbaar in alle maten en kleuren. De stijlen zijn extra breed voor de toepassing van veiligheidsbeslag en sloten. 

Voordeur
WK1134

De WK1134 voordeur van Weekamp bevat twee ramen met rooster. Dit geeft een luxe uitstraling aan uw woning en een mooi welkom voor gasten. Geef uw woning de uitstraling dat het verdiend dankzij deze mooie voordeur van Weekamp. De deur is gemaakt van massief hardhout en gaat daardoor jaren lang mee.