Pakket brievenbussen

Ontvang met Gemak: Pakketbrievenbussen van De Lange Deuren!

Bent u het zat om steeds naar het postkantoor te rennen voor je pakketjes? Ontdek de ultieme oplossing met onze pakketbrievenbussen - ontworpen voor het ontvangen van zowel post als grotere pakketten. Bij De Lange Deuren hebben we de ideale oplossing voor uw behoeften, en we introduceren met trots twee toppers: de Allux 500 en de Allux 600.

PAKKETZUIL ALLUX 600 ANTRACIET

PAKKETZUIL ALLUX 600 ANTRACIET

PAKKETZUIL ALLUX 600 ZWART

PAKKETZUIL ALLUX 600 ZWART

PAKKETZUIL ALLUX 650 ZWART

PAKKETZUIL ALLUX 650 ZWART

PAKKETBUS ALLUX 500 ZWART

PAKKETBUS ALLUX 500 ZWART

PAKKETBUS ALLUX 500 ANTRACIET

PAKKETBUS ALLUX 500 ANTRACIET

Allux 500: Veiligheid en Stijl Gecombineerd

De Allux 500 is dé oplossing voor het ontvangen van post én pakketjes. Met een royale boveninworp is deze pakketbrievenbus in staat om pakketten te ontvangen tot een indrukwekkend formaat van 105x170x300mm. Na inworp is uw pakket veilig en alleen toegankelijk met uw sleutel. De Allux 500 is flexibel en kan zowel aan de wand worden gemonteerd als op een statief worden geplaatst, wat jou de vrijheid geeft om de perfecte plek te kiezen. Geleverd inclusief een betrouwbaar automatenslot en 2 sleutels.

Allux 600 Zwart: Functionaliteit Ontmoet Elegantie

De Pakketkast Allux 600 in zwart is een stijlvolle toevoeging aan uw entree, ontworpen om zowel post als pakketjes te ontvangen. Met een boveninworp die pakketten tot 100x260x280mm aankan, biedt deze brievenbus praktische veelzijdigheid. Het automatenslot en de 2 sleutels garanderen een veilige toegang tot uw pakketten. Met de mogelijkheid tot wandmontage bent u vrij om de perfecte plek te kiezen voor deze zwarte parel.

Bezoek onze showroom voor persoonlijk advies

Wilt u graag persoonlijk advies bij het kiezen van de perfecte pakketbrievenbus? Breng een bezoek aan onze showroom, waar onze experts u met plezier zullen assisteren. Ontdek de veelzijdigheid, stijl en veiligheid van onze pakketbrievenbussen in persoon. Alle modellen staan voor u klaar!

Maak nu een afspraak

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen