Brievenbussen

Ontvang post in stijl met onze brievenbussen!

De introductie van uw huis begint bij de brievenbus. Ontdek onze collectie hoogwaardige brievenbussen, volledig ontworpen en geproduceerd in Nederland. We presenteren met trots de Stoer! brievenbus Bern - een prachtige toevoeging voor zowel privé als zakelijk gebruik.

Brievenbus Bern Antraciet

Brievenbus Bern Antraciet

Brievenbus Bern Zwart

Brievenbus Bern Zwart

Stoer! brievenbus Bern: stijlvol en functioneel

De Stoer! brievenbus Bern is niet zomaar een brievenbus; het is een statement voor stijl en functionaliteit. Ontworpen om perfect te passen bij jouw voorkeuren en de unieke stijl van zowel jouw huis als tuin. Deze brievenbus is niet alleen een visueel pronkstuk, maar biedt ook uitstekende mogelijkheden voor het ontvangen van brievenbuspakketjes.

Kenmerken:

  • Afmetingen: 415x300x150mm (hxbxd)
  • Euro-Locks automatenslot met 2 sleutels voor veiligheid en gemak

Bezoek onze showroom voor persoonlijk advies

Bij De Lange Deuren geloven we in persoonlijke service. Wilt u graag advies bij het kiezen van de perfecte brievenbus? Bezoek onze showroom en laat onze experts u helpen bij het maken van de juiste keuze. 

Neem vandaag nog contact op voor persoonlijk advies en ontdek de perfecte brievenbus voor uw huis. Wilt u alle modellen bekijken? Maak dan een afspraak in onze showroom, waar onze experts u graag verwelkomen.

Maak een afspraak

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen