Skantrae

Skantrae levert al ruim 35 jaar een uitgebreid assortiment aan binnendeuren, buitendeuren, deuraccessoires en hardhouten kozijnen aan. Het merk staat voor hoogwaardige kwaliteit.

De binnen- en buitendeuren van Skantrae zijn deuren met karakter en bovendien verkrijgbaar in uiteenlopende uitvoeringen. Voor ieder interieur is er ruime keuze in deuren. Er zit altijd een deur tussen die bij uw interieur past. Met een Skantrae deur kiest u voor karakter, veiligheid én kwaliteit!

De karakteristieke deuren worden continu aangepast aan de eisen van deze tijd. Verschillende series hebben dan ook het felbegeerde KOMO-certificaat ontvangen. KOMO is een hoog gewaardeerd kwaliteitskeurmerk dat door een onafhankelijke instantie wordt verleend. Tevens zijn alle SkanSelekt lijnen voorzien van een FSC®-certificaat. Waardoor u dus ervan verzekerd bent dat u een deur zult aanschaffen dat gemaakt is van verantwoord gekapt hout.

Bent u benieuwd naar de karakteristiek deuren en hardhouten kozijnen van Skantrae? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom.