Benut elke ruimte die je huis biedt!

Een mens heeft spullen, heel veel spullen die zich alsmaar lijken te vermenigvuldigen. We lijken die spullen maar nergens een plekje te kunnen geven. De Lange kan u daarbij helpen! Benut elk klein en loos hoekje door er een inbouwkast te plaatsen.

De Lange heeft al veel klanten blij mogen maken met kasten op maat. Zo transformeren wij loze hoeken tot prachtige kasten met veel opbergruimte. Ook kunnen wij cv-ketelinstallaties ombouwen, zodat u van de ruimte een volwaardige kamer kunt maken, zonder dat u zicht heeft op lelijke buizen en cv-ketel.

Vaak zijn het de zolders die veel loze ruimte hebben. Door schuine daken kan er weinig gedaan worden met de eerste meters onder het raam. Door daar een kast te plaatsen wordt deze ruimte goed benut. Maar ook voor andere ruimtes kan De Lange kasten geheel naar uw wens laten maken. Bijvoorbeeld de kast in de bijkeuken die om de wasmachine en droger heen is gebouwd. 

Wilt u ook een inbouwkast laten bouwen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op! 

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen