Verbouwing nieuw pand

De verbouwing van het nieuwe pand van De Lange Deuren is in volle gang. Er wordt op dit moment hard gewerkt aan ons nieuwe pand, waar wij het nieuwe jaar in zullen gaan. De binnenkant van het pand is volledig gestript en wordt weer opnieuw opgebouwd.

Het is een grote verbouwing en wij kijken er naar uit om u in het nieuwe jaar te verwelkomen in het nieuwe pand. Dat betekent dat de showroommodellen, die op dit moment nog in onze oude showroom staan aan de P.J. Jongstraat in Lutjebroek, in de uitverkoop zijn. U kunt de kozijnen, deuren en kasten die in onze showroom staan met hoge kortingen scoren. De kortingen lopen tot wel 70% op. U kunt de showroommodellen direct meenemen of eventueel later ophalen of laten bezorgen. Wees er snel bij want op = op!

In ons nieuwe pand krijgt u uiteraard de service en kwaliteit die u van De Lange Deuren gewend bent. Welke datum we precies ons nieuwe pand in gaan is nog niet bekend. Er wordt hard aan gewerkt om alles voor elkaar te krijgen en een prachtige showroom voor u neer te zetten. Tot die tijd helpen wij u graag in onze showroom aan de P.J. Jongstraat 23 in Lutjebroek. Wilt u meer weten over de uitverkoop van onze showroom kozijnen, deuren en kasten? Loop dan binnen in onze showroom of bel naar 0228 – 21 12 69.