Mogelijkheden Weekamp binnendeur

Eén van onze grotere leveranciers voor binnendeuren is Weekamp Deuren. Weekamp deuren levert verschillende modellen, profileringen, panelen en glasmogelijkheden. Om een overzicht te geven van de mogelijkheden van deze Weekamp binnendeuren hebben wij een overzicht gecreëerd.

Maatwerk Weekamp binnendeur

De binnendeuren van Weekamp kunnen geheel op maat gemaakt worden. Het maatwerkprogramma voor binnendeuren biedt u verschillende opties om de deur helemaal naar uw smaak en wensen te maken.

Het belangrijkste voor uw deur is de maat. Zonder meerprijs kunnen Weekamp binnendeuren geleverd worden tot een maximale maat van 1.200 mm x 2.400 mm. Voor grotere binnendeuren geldt een toeslag. Voor een deur van 1.200 mm x 2.700 mm geldt bijvoorbeeld een opslag van €121,-.
Na het kiezen van het juiste model heeft u de keuze uit verschillende opties met betrekking tot profilering en panelen voor uw Weekamp binnendeur.

Profilering en panelen van uw Weekamp deur

U kunt kiezen uit vier verschillende profileringen A (facetprofiel), B (kraalprofilering), C (rechte profilering) en D (Ojief profilering). Nadat u de juiste profilering gekozen heeft kunt u kiezen uit drie verschillende panelen: 1 (ronde bossing), 2 (strakke bossing) en 3 (recht paneel). Onderstaand een aantal combinaties van profilering en paneel voor uw Weekamp binnendeur.Weekamp binnendeur met glas

Weekamp levert verschillende binnendeuren met glas. Deze deuren geven meer lichtinval in de ruimte en zijn ideaal voor bijvoorbeeld woonkamers of keukens. Een binnendeur met glas kan geleverd worden met verschillende glassoorten. Afhankelijk van uw inrichting, het gebruik van de ruimte en de gewenste lichtinval kunt u kiezen uit verschillende soorten glas in uw binnendeur, bijvoorbeeld glas in lood:

  • Binnendeur met helder glas
  • Binnendeur met mat glas
  • Binnendeur met helder facetglas
  • Binnendeur met mat facetglas
  • Binnendeur met mat gelaagd glas
  • Binnendeur met glas-in-lood

Stomp of opdek?

Afhankelijk van het kozijn kunt u kiezen uit een stompe deur of een opdekdeur. Kiest u voor een stompe binnendeur, dan krijgt u een deur die ín het kozijn valt. Wanneer u een opdekdeur kiest, krijgt u een deur die over het kozijn heen valt.

Deurenleverancier West-Friesland

De Lange levert zijn deuren, kasten, kozijnen en andere producten vanuit een werkplaats en showroom in Lutjebroek. Vanuit deze showroom werken wij voor een grote verscheidenheid aan klanten in bijvoorbeeld Grootebroek, Venhuizen, Bovenkarspel, Hoogkarspel, Enkhuizen en Andijk. Daarnaast nemen wij ook opdrachten aan uit de regio Wervershoof, Zwaagdijk, Westwoud en Oosterblokker.

Wilt u meer weten over binnendeuren of uw eigen maatwerk binnendeur samenstellen? Kom langs in onze showroom in Lutjebroek, maak een afspraak via 0228 511269 of maak gebruik van ons contactformulier.