Meer ruimte dankzij een kast op maat

Kasten zorgen voor opbergruimte en daarmee voor een opgeruimd huis. Niet iedere standaard kast past in iedere ruimte. Een op maat gemaakte kast biedt dan de uitkomst. Daarmee maakt u optimaal gebruik van de ruimte en heeft u de vrijheid om de kast precies zo te laten maken als u wilt. Met onderstaande tips kunt u uw eigen droomkast samenstellen.

Wat wilt u opbergen?

Allereerst moet u nadenken over de functie van de kast. Is deze bedoeld voor het opbergen van schoenen, kleding, keukenapparatuur of boeken? Of krijgt het een prominente plek in de woonkamer en wordt het naast opbergruimte ook als tv-meubel gebruikt? Bij De Lange Deuren maken wij kasten op maat en zorgen we ervoor dat de kast aansluit op de functie waarvoor u het wilt gebruiken. We kunnen de kast voor iedere plek in huis maken, dus ook onder de trap, een lastige hoek of onder een schuin dak.

Uitstraling van de kast

Een kast neemt vaak veel ruimte in en moet daarom goed bij de ruimte en de uitstraling van het huis passen. Kiest u voor een open of dichte kast of voor een combinatie van beide? U kunt kiezen uit verschillende stijlen. Van heel strak en modern tot wat klassieker met mooie profielen in de kastdeuren. Alles is mogelijk!

Materiaal en kleur

De keuze voor materiaal en kleur is erg bepalend voor de uitstraling van de kast. Wilt u de kast een rustige uitstraling geven? Kies dan voor een uitvoering in één kleur en materiaal. Mag het wat meer opvallen? Dan kunt u de kast een leuk kleurtje (laten) geven.

Ideale indeling

Het belangrijkste aan een kast is dat deze effectief gebruikt kan worden. Door van te voren na te denken wat u allemaal kwijt wilt in de kast, kunt u een goede indeling maken. Doordat we de kast voor u op maat maken, kunt u dit helemaal zelf bepalen. Komt u er niet helemaal uit? Wij denken graag met u mee en ontwerpen samen met u uw droomkast op maat.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en de op maat gemaakte kasten van De Lange Deuren? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom!