Kledingkast onder een schuine wand

Heeft u een ruimte met een schuine wand en wilt u deze ruimte optimaal benutten? Dan is een kast op maat de ideale oplossing

Standaardkasten passen niet onder een schuine wand, waardoor deze ruimte vaak onbenut blijft. Terwijl juist de ruimte onder een schuine wand goed gebruikt kan worden als bijvoorbeeld een kledingkast. Bij De Lange Deuren maken wij uw kledingkast volledig op maat, zodat deze perfect onder uw schuine wand past. De kast kan volledig naar uw wens worden gemaakt.

Laat de ruimte niet onbenut

Kiest u voor een kast op maat dan kunt u kiezen uit diverse opties. Gaat u voor een open kast, kiest u voor schuifdeuren of liever paneeldeuren? U kunt de kledingkast volledig naar wens inrichten. Zo kunt u aangeven hoeveel planken, lades of hanggedeeltes de kledingkast moet krijgen.

Veel huizen in Nederland bevatten schuine wanden. Soms pas op zolder, maar in andere gevallen vanaf de eerste verdieping. Om voldoende ruimte in uw slaapkamer te houden kunt u de kledingkast door De Lange Deuren op maat laten maken voor onder de schuine wand.

Kast op maat gemaakt

Uiteraard maken wij ook kasten op maat die niet onder een schuine wand geplaatst moet worden. Van kledingkast tot boekenkast en van en suite kast tot kastenwand: alles is mogelijk. Kom langs in onze showroom en laat u adviseren over de mogelijkheden.

Wilt u de ruimte in uw huis optimaal benutten en bent u op zoek naar een mooie kast waarin u uw spullen kunt opbergen? De Lange Deuren maakt van uw wens werkelijkheid. Voor meer informatie kunt u bellen naar 0228 - 51 12 69 of maak gebruik van het contactformulier.