Isoleren? Vergeet de voordeur niet

Veel mensen kiezen ervoor om hun woning duurzamer te maken en deze te isoleren. Wat daarbij vaak wordt vergeten is de voordeur. Hier kan ongemerkt toch nog best wat tocht doorheen komen. Door voor een isolerende voordeur te kiezen die goed sluit, worden tocht en kou voorkomen. Voeg daarom ook een nieuwe voordeur toe aan uw energiebesparende plan.

Voordeur is vaak een warmtelek

Zeker de wat oudere huizen hebben een oude voordeur die een prachtige uitstraling heeft, maar niet isolerend werkt. Hierdoor lekt er veel warmte weg en stookt u voor niets. Daarnaast zijn dit soort deuren vaak inbraakgevoelig. Een goed isolerende voordeur bespaart u niet alleen een hoop energiekosten, maar geeft ook wooncomfort en is inbraakwerend.

Tegenwoordig bestaan er verschillende modellen van isolerende voordeuren. U heeft dus ruime keus uit diverse mogelijkheden.

Isolerende voordeuren van De Lange Deuren

In onze showroom kunt u verschillende voordeuren bekijken. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en vertellen u meer over het isolerende vermogen van de voordeuren. Zo hebben de voordeuren een isolerende kern. Hierdoor blijft de warmte binnen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de voordeur netjes aansluit en dat er geen kieren zijn waar tocht doorheen kan komen. Wij bieden voordeuren aan met vormstabiliteit. Dit houdt in dat de deuren door de opbouw van de deur minder gevoelig zijn voor krimpen of zwellen. Bij De Lange Deuren bieden we een volledige service. Wij komen de voordeur bij u inmeten, maken deze volledig op maat en hangen de voordeur netjes af.

Maak uw voordeur af met het juiste deurbeslag

Deurbeslag voor een voordeur heeft andere eisen en voorwaarden dan deurbeslag voor binnendeuren. Naast dat het bij de voordeur moet passen, moet het vooral veilig zijn. Daarom bieden we bij De Lange Deuren ook het juiste deurbeslag aan waarmee u uw voordeur compleet maakt. Het deurbeslag beschikt over de juiste keurmerken en zorgt ervoor dat inbrekers geen kans meer krijgen.

Bent u toe aan een nieuwe voordeur en wilt u uw woning goed isoleren? Kies dan voor een voordeur van kwaliteit van De Lange Deuren. We helpen u graag verder in onze showroom.

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen