Haal het meeste uit uw slaapkamer met een spiegelkast

Heeft u er weleens aan gedacht om ruimte te besparen in uw slaapkamer? Eén van de vele mogelijkheden is om een spiegelkast te gebruiken. Hoe haalt u het meeste uit uw slaapkamer door een spiegelkast? Wij zetten de voordelen voor u op een rij.

Licht en ruimtelijk gevoel

Heeft u weinig of kleine ramen in uw slaapkamer? Dan mag een spiegelkast eigenlijk niet ontbreken. Spiegeldeuren reflecteren licht van buiten en voegen zo een extra dimensie toe aan de kamer. De slaapkamer lijkt op deze manier groter en lichter. Doordat de spiegel op een kast zo hoog is, versterkt dat het gevoel van de ruimte nog meer. U kunt er ook voor kiezen om alleen een gedeelte van de kastdeur gespiegeld te maken voor een rustiger effect. Wilt u juist extra effect? Ga dan voor een hele wand van spiegelkasten. Uw slaapkamer lijkt meteen twee keer zo groot.

Praktisch

Spiegelkasten maken de slaapkamer niet alleen mooier en lichter, maar zijn ook nog eens praktisch. De kasten blenden in uw interieur doordat ze onderdeel van uw meubels worden. Daarnaast bespaart een spiegelkast ruimte in uw slaapkamer doordat u geen losse spiegel meer nodig heeft.

Inloopkast

Spiegeldeuren kunnen ook worden toegevoegd bij een inloopkast. Ze maken uw kast meteen een stuk chiquer. Spiegelkasten zijn een uitkomst voor inloopkasten. Een inloopkast is vaak donker en heeft meestal geen ramen. Daarnaast komt de kleur wit het beste tot zijn recht bij het gebruik van spiegeldeuren in uw inloopkast.

Schuifdeurkast

Heeft u niet zo’n grote slaapkamer of inloopkast? Kies dan in plaats van een spiegelkast met gewone deuren voor een schuifdeurkast met spiegel. Op deze manier heeft u geen last van open deuren die in de weg zitten. Tegelijkertijd wordt uw kleine slaapkamer meteen een stuk ruimtelijker en lichter door de hoge, grote spiegels.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een spiegelkast? De Lange Deuren biedt diverse mogelijkheden en opties aan. In onze showroom kunt u verschillende voorbeelden bekijken. We geven u graag persoonlijk advies. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel dan naar 0228-51 12 69 of vul het contactformulier in.