Feestelijke openingsweek van onze showroom

Het is zo ver: na hard werken is de verbouwing klaar! Onze nieuwe showroom is af en wij willen deze graag aan u laten zien tijdens onze feestelijke openingsweek. Van 19 tot en met 26 mei opent De Lange Deuren haar nieuwe showroom voor iedereen.

20% korting op diverse producten

Tijdens deze week krijgt u in de showroom een voucher met 20 procent korting op alle deuren van Weekamp en Svedex. Als u in onze openingsweek één of meerdere deuren van deze merken aanschaft bij De Lange Deuren, krijgt u maar liefst 20 procent korting. De voucher met korting ontvangt u alleen in onze showroom. Vraag daar ook naar alle voorwaarden.

Nieuwe showroom bekijken

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze nieuwe showroom en wilt u deze graag bekijken? U bent van harte welkom om langs te komen tijdens onze openingsweek. De week loopt van 19 mei tot en met 26 mei. Op zondag 20 mei zijn wij gesloten en op tweede pinksterdag 21 mei zijn wij geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Op de andere dagen gelden onze openingstijden. Verhindert in deze week? Dan bent u uiteraard ook daarna van harte welkom.

Wij zien u graag in onze showroom tijdens onze feestelijke openingsweek, tot dan!

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen