Een goede voordeur vergroot uw veiligheid

U wilt een nieuwe voordeur kopen, maar weet niet precies hoe het allemaal zit qua veiligheid. Wij verkopen een grote verscheidenheid aan deuren, vanzelfsprekend bestaat hier ook een verscheidenheid in veiligheid. Lees hier hoe een goede voordeur uw veiligheid vergroot.

Wij bieden voordeuren met roosters en raampjes, waarmee u zicht heeft op de buitenwereld. Zo hoeft u niet eerst de deur te openen en weet u direct wie er voor de deur staat.

Daarnaast is het soort beslag van invloed op de veiligheid van uw deuren. Zo raden wij altijd aan om deurbeslag te kopen met een kerntrekbeveiliging. Kerntrekken is een snel groeiende inbraakmethode waarbij de cilinder van uw slot eenvoudig verwijderd wordt om toegang tot uw huis en waardevolle spullen te krijgen.

Omdat deze manier van inbreken steeds vaker voorkomt, heeft het Politiekeurmerk Veilig Wonen veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging als eis gesteld voor nieuwbouw woningen. Sinds 1 april 2014 geldt deze eis ook voor bestaande woningen.

Wilt u weten wat De Lange voor u kan betekenen op het gebied van veiligheid? Wij geven u graag meer informatie over het politiekeurmerk en laten u graag zien wat wij voor u kunnen betekenen. Bel ons op 0228 51 12 69, stel je vraag via ons contactformulier of kom langs in onze showroom.

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen