Nieuws

Lees hier meer over de laatste ontwikkelingen, tips en trics en de nieuwste trends. 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Bezoek onze showroom

Diverse opties terrasdeuren

Met tuindeuren krijgt u een prachtige overgang van het huis naar de tuin. Daarnaast zorgt het voor meer licht en voelt het alsof u binnen buiten leeft. Er bestaan diverse opties voor terrasdeuren. Voor nieuwe terrasdeuren en alle bijbehorende opties bent u bij De Lange Deuren aan het juiste adres!

Lees verder

Verschillende oplossingen tegen inbraak

Elk jaar krijgen maar liefst 80.000 tot 88.000 mensen bezoek van een inbreker. Bij iedereen kan er wel eens ingebroken worden, maar wat kunnen we doen om het de inbrekers zo moeilijk mogelijk te maken? Laten we beginnen met de deuren en ramen op slot te doen als we vertrekken van huis of als we naar bed gaan. Daarnaast zijn er verschillende manieren om inbraak tegen te gaan.

 

Lees verder

De Lange op bezoek bij Weekamp Deuren

De Lange blijft graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van deuren en heeft daarom een bezoekje gebracht aan de fabriek van Weekamp Deuren.

Lees verder

Kasten laten maken door De Lange

Wij maken diverse kasten op maat. Hierdoor kunnen de kasten overal worden geplaatst en nemen ze weinig ruimte in beslag.

 

Lees verder

3 redenen waarom u uw kozijnen moet vervangen

Kozijnen gaan bij goed onderhoud en regelmatig schoonmaken lang mee. Toch zijn kozijnen op een gegeven moment, door diverse oorzaken, toe aan vervanging. In dit artikel vindt u 3 redenen waarom u uw kozijnen moet vervangen.

Lees verder

Deuren afhangen

Het afhangen van deuren is een nauwkeurig klusje en moet met precisie worden uitgevoerd. Wilt u uw deur laten afhangen? De Lange kan u hiermee helpen. Lees hier hoe het afhangen van de deuren in zijn werk gaat.

Lees verder

Specialist in tuindeuren

Langzamerhand maakt het winterse weer steeds meer plaats voor het zonnetje. Wat betekent dat het voorjaar en het mooie weer in aantocht zijn. Heerlijk om weer in de tuin van warmere temperaturen te genieten. Hoogtijd om de terrassen schoon te maken, de tuinmeubelen op te poetsen en de tuindeuren open te zetten. Met dit laatste kan De Lange u helpen. Al vele woningen zijn door ons voorzien van de perfecte tuindeur.

Lees verder

Mogelijkheden voor een maatwerk kast

Indien u op zoek bent naar nieuwe opbergmogelijkheden in huis, is een maatwerk kast een uitstekende oplossing. Maatwerk kasten passen bijvoorbeeld onder een schuine wand of in een ongebruikte hoek in uw woning. Zo neemt de maatwerk kast niet onnodig veel ruimte in, maar heeft u toch een nieuwe plek om uw spullen op te bergen.

Lees verder
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14