Eiken houten deur

Massief eiken houten deuren hebben een luxe uitstraling en zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. De Lange Deuren heeft diverse eiken houten deuren in het assortiment. De deuren zijn opgebouwd uit diverse planken, wat de deur een natuurlijke en rustieke uitstraling geeft. De eiken houten deuren kunnen worden uitgevoerd met verticale of horizontale planken. Daarnaast kunt u zelf kiezen uit hoeveel planken de deur moet bestaan. Zo stelt u zelf een eiken houten deur samen die volledig naar uw wens is en binnen uw interieur past.

Massief eiken houten deur

De eiken houten deuren die De Lange Deuren in het assortiment heeft, zijn allemaal massief. Daarnaast zijn ze stevig en van goede kwaliteit. Hierdoor weet u zeker dat de deuren lang mee gaan en u lang van uw eigen eiken houten deur kunt genieten. Zowel voor nieuwbouw als bestaande huizen hebben wij geschikte eiken houten binnendeuren.

Eiken houten deur bestellen en laten afhangen

U kunt de eiken houten deur bij De Lange Deuren bestellen. Wij zorgen ervoor dat deze volledig voor u op maat wordt gemaakt en perfect past in uw woning. Zodra de eiken houten deur gereed is, zullen wij de oude deuren bij u thuis verwijderen en de nieuwe eiken deuren plaatsen en afhangen. U kunt rekenen op de kwaliteit en service van de vakmensen van De Lange Deuren. Wij nemen het u volledig uit handen, zodat u er geen omkijken naar heeft.

Eiken houten deuren bekijken in de showroom

De unieke en natuurlijke uitstraling van de eiken houten binnendeuren voegen karakter toe aan uw woning. Wilt u uw woonruimten ook een upgrade geven met prachtige binnendeuren? De Lange Deuren helpt u graag verder. Neem voor meer informatie contact met ons op via 0228 - 51 12 69 of gebruik het contactformulier. Liever de eiken houten deuren in het echt bekijken? Maak dan een afspraak om onze showroom te bezoeken en bekijk de mogelijkheden. U kunt hier alvast een voorproefje bekijken.