WK2449 - Weekamp voordeur

WK2449

• Massief hardhout met MDF exterieur panelen
• In alle maten en kleuren beschikbaar
• 3,8 cm deurdikte

De deur wordt wit voorgelakt.

Omschrijving

Deze luxe voordeur is van massief hardhout gemaakt en heeft een dikte van 3,8 cm. De deur bevat aan de onderkant panelen van MDF en aan de bovenkant een 9-delig raam. Hiervan zijn de bovenste drie getoogd wat het een authentieke uitstraling geeft.

Benieuwd naar de voordeuren? In onze showroom kunt u diverse voorbeelden van voordeuren bekijken en voorzien onze specialisten u graag van advies.

Gerelateerd

WK2446
Weekamp voordeur
Weekamp voordeur

Het prachtige aan deze voordeur is het 6-delige getoogde raam. Naast het raam bevat deze deur ook MDF exterieur panelen en is de deur zelf gemaakt van massief hardhout. De dikte van deze voordeur is 3,8 cm.

Weekamp voordeur
WK2456
Weekamp voordeur
Weekamp voordeur

Deze voordeur is gemaakt van massief hardhout en is 3,8 cm dik. De bovenkant van de deur heeft een 6-delig raam met een mooie vorm, wat het een authentieke uitstraling geeft. Voor het raam zijn diverse glassoorten beschikbaar. De onderkant van deze deur heeft MDF exterieur panelen.

Weekamp voordeur
WK2459
Weekamp voordeur
Weekamp voordeur

De WK2459 is een luxe voordeur die standaard geleverd wordt in 3,8 cm dikte. De deur zelf is gemaakt van massief hardhout en bevat een 4-delig raam waar verschillende glassoorten beschikbaar voor zijn. Aan de onderkant van deze luxe deur zitten exterieur panelen van MDF.

Weekamp voordeur
WK2439
Weekamp voordeur
Weekamp voordeur

Deze voordeur bevat een prachtig 9-delig raam die gevuld kan worden met verschillende glassoorten. De deur zelf is gemaakt van massief hardhout en heeft aan de onderzijde exterieur panelen. De standaard dikte van deze voordeur is 3,8 cm.

Weekamp voordeur